Skip to content

Maak kennis met ons bedrijf

Van het opzetten van snelle internetverbindingen tot het installeren van de laadpalen die milieuvriendelijk rijden mogelijk maken: bij Circet maak je samen met meer dan 1800 medewerkers dagelijks het verschil voor de maatschappij. Onze cijfers spreken voor zich! We besteden voortdurend aandacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en zorgen steeds voor een veilige, gezonde werkomgeving

Als onderdeel van de Circet Group hebben we de slagkracht om wereldwijd de nummer één te worden. We opereren autonoom maar bouwen op de expertise en ervaring van onze collega’s in o.a. Frankrijk, Duitsland, Ierland en het Verenigde Koninkrijk. Onze gecertificeerde technici ontzorgen onze klanten van a tot z als het gaat om engineering, bouw, activatie, exploitatie en onderhoud van vaste en mobiele netwerken, slimme meters en EV-laadpalen.

Samenwerken aan duurzaamheid

Onze waarden

C

Wij zeggen nooit nee tegen de klant.

I

Wij zijn allemaal Circet-ambassadors.

R

Wij gaan voor uitzonderlijke resultaten.

C

We tonen ambitie en denken vooruit.

E

We zijn innovatief en leggen de lat hoog.

T

We werken in team met respect voor iedereen.

"Circet is een hecht team waar iedereen elkaar graag helpt en bijstaat waar nodig. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen zich meteen welkom voelt binnen onze bedrijfscultuur. Bij Circet zetten we steeds in op professionele én persoonlijke ontwikkelingen. Ruimte voor initiatieven en creativiteit vind je hier zeker."

Bavo De Cock CEO, Circet Benelux

We creëren maatschappelijke impact

Bij Circet Benelux geloven we in de kracht van sociale initiatieven. Zo maken we de samenleving meer betrokken en sterker. We geven sinds jaar en dag diverse projecten een duwtje in de rug, en steunen initiatieven op allerlei gebieden.

2022 in cijfers

2200

Collega's

30

Vestigingen

500.000

Telecominterventies

70.000

Slimme meters

10.000

Laadpunten voor elektrische wagens

+ 30%

omzetgroei

50.000

Lesuren in onze Academy

Hier kan je ons vinden

We hebben vestigingen over heel de Benelux