Skip to content

Bouw mee aan de vitale infrastructuur van morgen

Circet Benelux is de snelstgroeiende speler in telecom & slimme energietoepassingen. We zijn steeds op zoek naar talent, o.a. voor het aanleggen en managen van glasvezel- en coaxnetwerken en het plaatsen van elektrische laadpalen en slimme meters.

Start jij binnenkort in ons team?

Kom werken bij Circet Benelux

Druk je stempel op een groeiend bedrijf

Groeien, dat doe je bij Circet Benelux. Bouw mee aan daadkrachtige telecomnetwerken, zowel voor grote spelers als bij mensen thuis, en zet je eerste stappen in de wereld van smart energy. Geen achtergrondkennis? Geen probleem. Wil en ambitie zijn bij Circet belangrijker dan diploma's.

Bij ons leer je nog écht een vak. Wij leiden je op.

Zij rekenen op jouw talent

Je wordt een partner voor particulieren, lokale overheden, telecomoperatoren, infrastructuurbeheerders, energiebedrijven en fabrikanten. Van engineering & bouw tot onderhoud. Daarbij ben je een uithangbord voor ons bedrijf: steeds klantgericht, betrokken en gemotiveerd om in team sterke resultaten neer te zetten. Met de juiste attitude schop je het ver.

Wat wij jou bieden

Een werkplek met uitstraling

Circet is een multinational met ambitie. Van kantoorpersoneel tot monteurs: bij ons drukt iedereen z’n stempel op de infrastructuur van morgen. Jonge talenten en ervaren rotten tackelen samen uitdagende vraagstukken in energie en telecom.

Eindeloze groeimogelijkheden

Leren staat centraal bij Circet. In onze Academy leiden we je op tot een vakexpert. Je kiest uit tal van opleidingen voor je professionele loopbaan, of je nu monteur, dispatcher, coach, developer, project coördinator of manager bent.

Competitieve verloning

Wij bieden een competitief verloningspakket met tal van andere voordelen zoals uitstapjes met het team, cadeautjes, … Je gaat aan de slag in een financieel gezonde onderneming die stevig groeit.

Een omgeving waar je je goed voelt

Vind je draai in een losse, informele omgeving waar iedereen makkelijk aanspreekbaar is. Een professionele plek waar we rekening houden met jouw persoonlijke situatie en ambities, en waar je feedback krijgt die je beter maakt in je job.

Boost je carrière

in de Circet Academy

Van monteur tot manager, van back-office medewerker tot monteur: de Circet Academy biedt een leerplatform voor iedereen met ambitie. Tal van in-house trainingen en partnerships met externe partners en scholen stomen je klaar voor het werkveld. Een leven lang leren? Wij maken het mogelijk.

Voor wie doen we het?

Deze klanten rekenen dagelijks op onze expertise