Overslaan naar content

Vacature: word jij onze telecomheld?

Dekkende wifi, vloeiende televisiebeelden, perfect verstaanbare telefoongesprekken: een razendsnelle verbinding maakt mensen gelukkig. En daar kan jij voor zorgen! Voor jou zwaait de deur altijd open, want als Telecom Technieker ben je elke dag de held van gezinnen in Vlaanderen. 

Dit doet onze held

Je zorgt voor een topverbinding van Proximus bij gezinnen thuis. Je installeert nieuwe telecomapparatuur en/of lost problemen met bestaande apparatuur op. Door de kwaliteit die je levert, maak je dagelijks klanten gelukkig.  Je denkt ook verder dan je superheldenneus lang is: kan de wifidekking in dat betonnen huis beter met een wifibooster? Staat de router op een strategische plaats? Maak je optimaal gebruik van de aanwezige bekabeling? 

Je komt terecht bij Circet, de Europese marktleider in telecominfrastructuur. Je doet je werk autonoom, maar je kan rekenen op een ervaren team dat je met raad en daad bijstaat. Als held groei je mee met ons: je scherpt je skills ook verder aan in de Circet Academy. 

Zo ziet onze held eruit

Uiterlijk is van geen belang: we vragen van onze held enkel dat die Nederlands spreekt en een rijbewijs B heeft. Een eerste ervaring met techniek is natuurlijk mooi meegenomen. Net als een technisch diploma of technische achtergrond en kennis van IT. Maar als je daar (nog) niet over beschikt, dan leiden we jou met plezier op in onze Circet Academy

Verder is vooral je mentaliteit van tel: kwaliteit is een drijfveer: je zoekt altijd naar de beste oplossing, in samenspraak met de klant. Want tevreden klanten en optimale installaties zijn jouw grootste drijfveer. Iedereen kan altijd op je vertrouwen en je bent spontaan en sociaal. 

Zo belonen we onze held

Helden houden van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en variatie, toch? Je bent elke dag onderweg; geen dag ziet er hetzelfde uit. Uiteraard krijg je van ons ook een competitief loon en een lichte vracht voor de verplaatsingen, aangevuld met heel wat extralegale voordelen: Denk maar aan o.a. maaltijdcheques, ecocheques, een gsm en - abonnement. Van zodra je vast in dienst komt, vullen we dit aan met een groeps- & hospitalisatie verzekering. Je werkt in een 40-urenstelsel waardoor je 12 ADV-dagen hebt; bovenal kom je terecht in een snelgroeiend, stabiel bedrijf met veel aandacht voor de medewerker en tal van opleidingsmogelijkheden!

Kom jij ons heldenteam versterken?

We beloven je een vliegensvlug sollicitatieproces: 

  • We screenen jouw cv en motivatie. 

  • In een eerste gesprek gaan we na of we bij elkaar passen. 

  • Een tweede gesprek met je directe leidinggevende gaat over je skills en hoe je carrièrepad er kan uitzien. 

  • Bovenstaande fases goed verlopen? Dan nemen we een finale beslissing. Zeggen we beiden ‘ja’? Dan ben je aangenomen bij Circet!