Overslaan naar content

Project Manager City

Op locatie
 • Leuven, Vlaams Gewest, België
Operations

Functieomschrijving

Ooit al gehoord over de constructie van een fiber netwerk? Verantwoordelijkheid dragen over het team, het budget, de planning en het verwachte resultaat behalen, zijn jouw interesses? Lees dan snel verder, het project Fifthnet is naar jou op zoek.

Functie

De Project Manager City stuurt een team aan voor de constructie van een fiber netwerk in de verschillende fiberhoods van de desbetreffende steden/gebieden. Je hebt de end-to end verantwoordelijkheid over het team, het budget (P&L), de planning en het verwachte resultaat.


Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je stelt een constructieteam samen en geeft leiding aan dit team. Samen met het team sta je in voor de bouw van een fiber ('Fiber to the home') netwerk. Je zorgt voor de dagdagelijkse aansturing van het team qua staffing, planning en follow-up. Je hebt de verantwoordelijkheid over de P&L van de cluster. Je beheert het budget en zorgt ervoor dat de financiële opbrengsten in lijn zijn met de verwachtingen. Je rapporteert over de vooruitgang en issues aan de operations manager. Je maakt de algemene status inzichtelijk en neemt de nodige acties om de doelstellingen te behalen.
 • Je speelt een belangrijke rol in het stakeholder management. Je interageert op een open en constructieve manier met de verschillende stakeholders, dit zowel binnen de Circet organisatie, de klant en de steden.
 • Je bent het algemeen aanspreekpunt voor de stad en voor de diverse partijen intern en extern. Je behoudt het helikopter overzicht op vlak van forecasting omtrent materialen, targets, vergunningen etc.
 • Je zorgt met je team voor de nodige vergunningen via de stad/politie voor de uitvoering van de werken. Je doet dit op een proactieve en transparante manier zodat de stad je als een betrouwbare partner beschouwt.
 • Je meet en rapporteert de KPI's die van toepassing zijn op de cluster. Je draagt eveneens ook de eindverantwoordelijkheid voor de geleverde kwaliteit van de werken en de documentatie van testrapporten en as-builts. Je houdt hierbij steeds rekening met de vooropgestelde kaders, KPI's richtlijnen en processen.


Vereisten

De ideale kandidaat

Je bent een mature project manager die vanuit een sterke dosis people management een team kan motiveren en aansturen. Je beschikt over overtuiging- en negotiatieskills om met de diverse stakeholders samen te werken. Je bent steeds kostenbewust en hebt oog voor efficiëntie en kwaliteit.


 • Je hebt reeds een gelijkaardige functie als project manager of people manager gehad.
 • Je hebt ervaring opgebouwd in de sector van civiele, synergie of fiber werkzaamheden.
 • Je hebt een ruime ervaring opgebouwd in het financieel management en budgetbeheer. Je hebt ervaring om een P&L en budgetten te definiëren en op te volgen. Je bent in staat om op basis van de input van de project controller actieplannen op te maken.
 • Je kan omgaan met een diverse groep van stakeholders (stadsbesturen, politiediensten, bewoners, de klant) in het Nederlands. Je kan jouw boodschap aanpassen in functie van de doelgroep.
 • Je hebt sterk digitale skills om de voortgang van de werken/budgetten op te volgen en om te rapporteren richting de klant (d.m.v. bijvoorbeeld PowerBi, Excel).
 • Je beheerst het Nederlands perfect aangevuld met een tweede taal.Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt.
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc.
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar