Overslaan naar content

Project Coordinator Beheer & Onderhoud

Op locatie
 • Kontich, Vlaams Gewest, België
Operations

Functieomschrijving

Word jij de spil in het oplossen en coordineren van netwerk (glasvezel) isssues? We zoeken een technische probleemoplosser met sterke communicatieve en coordinerende vaardigheden. Zet jij graag jouw tanden in de opbouw van een nieuw project?  Herken je jouzelf hierin? Solliciteer dan nu!


Functie

De Project Coordinator Beheer & Onderhoud is verantwoordelijk voor de end-to-end opvolging van de storingen op netwerkniveau (glasvezel), straatkasten en POP locaties die worden opgevolgd binnen het team van Beheer & Onderhoud. Dit omvat een grondige analyse en documentatie van de storingen, de inplanning van de resources (intern - extern) en de financiële afhandeling richting de klant. 

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor de ticketopvolging in de klantsystemen. Hiervoor onderzoek je de storingen diepgaand om de oorzaak te achterhalen en waarbij je als eerste de root cause analyse uitvoert. 
 • Je bent het operationele aanspreekpunt richting de maintenance engineers, trenchers, subco's en derde partijen om hen werkinstructies te verschaffen alvorens de storingswerken of preventief onderhoud aan te pakken.
 • Je zorgt ervoor dat de feedback over de uitgevoerde werkzaamheden wordt vastgelegd in de tickets en genereer je storings- en facturatierapporten richting de klant.
 • In situaties waar de huidige capaciteit ontoereikend is, onderhoud je contacten met partners. Bijkomend vraag je ook bij externe partners offertes op die je zal doorvertalen richting de klant. Indien de aard van de storing niet duidelijk is, ben je bereid om ter plaatse te gaan op de werf.
 • Je voorziet per maand in een afrekening om per type actitiviteit de facturatie te kunnen doen naar de klant. Je zorgt dat voor elke actie waarvoor een facturatie gebeurt een po-nummer beschikbaar is.
 • Je werkt proactief samen met diverse team om de onderliggende oorzaken van herhaalde incidenten te achterhalen en implementeert duurzame oplossingen om ze in de toekomst te voorkomen.

Vereisten

De ideale kandidaat

Je beschikt over een combinatie van technische vaardigheden, sterke coordinerende & communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels. Je kan goed om met drukke situaties en stressvolle omstandigheden, zoals het oplossen van urgente storingen binnen strakke deadlines.


 • Je hebt een technische kennis  (elektrotechniek). Kennis van netwerken, systemen en apparatuur zijn essentieel voor het begrijpen van de storingen.
 • Je bent bedreven in het identificeren en analyseren van problemen, waarbij je in staat bent om snel de oorzaak van storingen te achterhalen. Een gestructureerde aanpak voor root cause analysis is cruciaal. 
 • Je hebt reeds in een project coordinerende rol gewerkt waar financiële opvolging een belangrijk deel van uitmaakte.
 • Je bent snel weg met klantsystemen. Je bent back-up van de andere collega waardoor je met de verschillende klantsystemen zal moeten kunnen werken.
 • Je bent in contact met diverse stakeholders waaronder klanten, het Circet NOC, subco's etc. Je spreekt naast Nederlands en Engels ook een goed mondje Frans.


Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.
 • Je wordt omringd door een team van gemotiveerde professionals met een sterke can-do mentaliteit.


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar