Overslaan naar content

HR Business Partner

Brussel, Vlaanderen, Vlaams Gewest, BelgiëHuman resources

Functieomschrijving

Heb je steeds oog en oor naar de Business & HR noden? Hou je ervan om onze Operaties operationeel te ondersteunen met hun HR-vraagstukken? Dan ben jij de persoon die we zoeken.


Functie

Als HR Business Partner ben jij de brug tussen de Operaties en HR. Jij staat in voor het begeleiden van de medewerkers gedurende de hele employee lifecycle. Je hebt een sleutelrol als aanspreekpunt voor een specifieke omgeving, zowel voor HR als voor de managers/teamleden.


Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je speelt een actieve rol bij de rekrutering van de verschillende profielen binnen jouw omgeving. In dat kader word je betrokken met het capteren van wervingsnoden.
 • Je begeleidt individuele dossiers van medewerkers doorheen hun employee lifecycle (doorstroom, exit, etc). Je komt hierbij ook in contact met de sociale partners. 
 • Je bent SPOC voor de managers uit jouw omgeving en ondersteunt hen in hun rol. Je hebt regelmatig overleg en analyseert wat hun noden zijn op het vlak van HR en coacht hen bij de uitvoering hiervan.
 • Je werkt mee aan een continue verbetering van de HR processen. Bijkomend waak je over voor de correcte toepassing van HR-processen en procedures binnen de omgeving om het HR-beleid te waarborgen.
 • Je krijgt de mogelijkheid om mee te werken aan projecten op de roadmap over de diverse HR-domeinen heen zoals: talent management, employer branding, Compensation & Benefits.
 • Je begeleidt de Operaties bij de uitbouw van de nieuwe business units, op vlak van HR-processen en HR-approach.Vereisten

De ideale kandidaat

Als ideale kandidaat heb jij een proactieve houding en een sterke affiniteit met soft en hard HR. Je kan op een diplomatische manier met informatie omgaan. Daarnaast heb je een passie voor het begeleiden en opvolgen van medewerkers en het coachen/overtuigen van leidinggevenden. Je weet op een flexibele manier met verandering om te gaan. 


 • Je bent communicatief en kan je perfect uitdrukken in Frans en Nederlands. Je kan jouw boodschappen aanpassen in functie van de doelgroep en je durft 'nee' te zeggen.
 • Je bent flexibel om op diverse Circet-locaties te werken. 
 • Je bent reeds in contact gekomen met de diverse HR-domeinen en brengt al wat bagage mee op vlak van sociale wetgeving en diverse paritaire comités (bv. PC 200- 124 - 149.01)  
 • Je bent vertrouwd met HR-tools en processen. Je bent alert om optimalisaties te challengen of om voor te stellen. Bijkomend durf je de Operaties op een professionele wijze te informeren als HR-processen niet worden gevolgd.
 • Je hebt ervaring in change management. Je kan de medewerkers/operaties mee begeleiden in de veranderingen als gevolg van de groei van Circet.


Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-) mogelijkheden.


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar