Overslaan naar content

Field Engineer Smart Meters

Op locatie
 • Vlaams-Brabant, Vlaams Gewest, België
Field Services

Functieomschrijving

Haal je voldoening uit het installeren van digitale meters bij de mensen thuis? Hou je zelf van een technische functie waarbij je jouw flexibiliteit en resultaatgerichtheid kan inzetten om de klus tot een goed einde te brengen. Wacht niet langer, want wij zijn op zoek naar jou.

Functie

De Field Engineer Smart Meters zorgt voor de installatie van de digitale meters bij particulieren. Je streeft naar een hoge klanttevredenheid door een kwalitatieve service/installatie te garanderen.

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je doet de metingen en assemblagewerk ter plaatse. Je installeert de meter die door de klant werd aangevraagd. 
 • Je volgt de werkinstructies, procedure en richtlijnen. Dit betekent dus dat je de administratieve formaliteiten alsook veiligheidsvoorschriften nauwgezet opvolgt.


Vereisten

De ideale kandidaat

Jij haalt voldoening uit het opleveren van een vlekkeloze installatie bij de klant. Je geeft elke klant een topervaring mee waarbij je kwaliteit op de eerste plaats zet. Je hebt een mature ingesteldheid en houdt ervan om zelfstandig te werken.


 • Je hebt affiniteit met elektrische installaties (aarde, fases etc). Indien je reeds installaties van meters hebt gedaan, dan vormt dit een meerwaarde, maar is zeker geen vereiste.
 • Je bent flexibel op vlak van locatie en timing. Last-minute wijzigingen brengen jou niet van jouw stuk.
 • Je bent communicatief, je kan de klanten zowel geschreven als gesproken te woord staan in het Nederlands.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.


Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt.
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc.
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar