Overslaan naar content

Circet Academy: maak je ambities waar bij Circet!

Ben je recent afgestudeerd en klaar om aan de slag te gaan? Werk je al jaren in de telecombranche en is het tijd voor een nieuwe stap? Of heb je geen technische achtergrond, maar wil je graag werken in telecom of smart energy?

Wie je ook bent, je groeit door in onze Circet Academy!

We kijken verder dan diploma's

Motivatie en ambities zijn bij Circet belangrijker dan diploma’s. Wij vullen je drive aan met de skills, ervaring en certificeringen die je nodig hebt. In de Circet Academy maken we van jou een volwaardig specialist.

Ontwikkel jezelf in de Circet Academy

De Circet Academy is er voor iedereen: kies uit meer dan 200 opleidingen en trainingen. We stomen je klaar voor het werkveld, laten je doorgroeien in je functie of helpen je nieuwe stappen te zetten binnen Circet.

Maak kennis met de Circet Academy

Marie, Niko en Cindy gingen je al voor

“Toen ik startte op de Legal-afdeling van Circet, ontdekte ik al snel dat een carrière met mijn neus tussen de wetboeken niets voor mij was. Dankzij de Circet Academy werk ik nu als site engineer mee aan de uitrol van 5G!”

Marie Sannen

Site Engineer

Ik was elektricien en installateur van alarmsystemen. Omdat ik zo avontuurlijk ben aangelegd, sprak de functie van rigger engineer mij enorm aan. Ik volgde een intensief opleidingstraject, waardoor ik nu tot 50 meter hoog in antennemasten kan klimmen!”

Niko Rottiers

Site Engineer

“Ik ben bij Circet begonnen als werkvoorbereider. Dankzij een opleiding aan de Circet Academy kon ik mijzelf verder ontwikkelen binnen mijn huidige functie, iets wat ik heel graag wilde. Inmiddels werk ik met veel plezier als projectleider.” 

Cindy Kneijber

projectleider

De Circet Academy draait om jou

Compleet opleidingsaanbod

De Circet Academy biedt wat je zoekt: we organiseren opleidingen en trainingen voor alle medewerkers. Van monteurs tot helpdeskmedewerkers. Ervaren specialisten in hun vakgebied leiden jou op.

Doorlopend training en coaching

Als Circet-collega kan je altijd bijleren en doorgroeien. We bieden jou voortdurend opfriscursussen en workshops aan. Ook buiten de muren van de Circet Academy ontwikkel je jezelf: coaches in het werkveld trainen je continu in de praktijk.

Praktijkgerichte opleidingen

Je leert het vak niet door een theorieboek te lezen. Al onze opleidingen zijn praktijkgericht. In een realistische setting werk je met apparatuur, tools en gereedschappen die je on the job tegenkomt. Een betere voorbereiding is er niet.

Aandacht voor soft skills

Bij een job komt meer kijken dan technische vaardigheden alleen. Je soft skills zijn even belangrijk. Daarom kan je ook trainingen volgen in onder meer klantgerichtheid, veiligheid, communicatie en commercieel inzicht.