Overslaan naar content

Talent Officer

Op locatie
 • Kontich, Vlaams Gewest, België
HRM

Functieomschrijving

Bij Circet Belgium geloven we sterk in het ontplooien van het volledige potentieel van elk individu. 

Ben jij een administratieve duizendpoot die wil kennismaken met de diverse Talent-processen als startende Talent Officer? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Functie

De Talent Officer is mee verantwoordelijk voor alle Talent-processen binnen Circet Belgium. Dit omvat o.a. het volledige werving-, onboarding- en exitproces , aangevuld met de administratieve taken die hiermee gerelateerd zijn.


Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je voorziet in een warm onthaal van nieuwe medewerkers. Je hebt een actieve rol in het onboardingproces gaande van de registratie van het opstartticket, het uitsturen van de planning voor de nieuwe medewerker tot het effectieve fysieke onthaal op de dag zelf.
 • Je assisteert bij administratieve HR-taken zoals het beheren van de opstartdocumenten, uitsturen van de onboardingtrajecten, stagedossiers, opvolgen van de evaluatiecyclus etc.
 • Je zoekt actief mee naar gekwalificeerde kandidaten. Je zal zelf ook vacatures toegewezen krijgen, waarvoor je de intake met de operaties doet en vervolgens end-to-end verantwoordelijk bent voor de opvolging met de kandidaat. 
 • Je denkt mee na over optimalisatie van de HR-processen (nieuwe kanalen, nieuwe presentaties). Je ondersteunt mee aan projecten die op de HR roadmap staan. 
 • Je neemt exitgesprekken af bij de medewerkers om inzicht te krijgen in de redenen tot vertrek. Je documenteert/ analiseert deze feedback om aanbevelingen te kunnen formuleren.

Vereisten

De ideale kandidaat

Je hebt een proactieve en resultaatgerichte mindset, je neemt het ownership en bent hands-on om de zaken tot een goed einde te brengen;

Je bent heel nauwkeurig en administratief sterk om de diverse HR-documenten die van toepassing zijn bij de processen te beheren en te overzien. Je bent ambitieus en leergierig om te leren en te groeien in deze rol.


 • Je hebt een Bachelor- of masterdiploma in HR, bedrijfskunde of een gerelateerd vakgebied.
 • Indien je een eerste ervaring in recruitment of in talentmanagement kan voorleggen, dan is dit een pluspunt.
 • Je hebt affiniteit met digitale tools. We verwachten geen kennis van specifieke tools, maar je kan je wel snel inwerken.
 • Je hebt sterk organisatorische vaardigheden. Je werkt op verschillende processen en projecten wat maakt dat je meerdere balletjes in de lucht moet houden.
 • Je bent discreet en communicatief in Nederlands, Frans en Engels.


Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar