Overslaan naar content

Business Project Manager

Kontich; Zaventem, Schoten, Vlaams Gewest, BelgiëOperations

Functieomschrijving

Speel je graag een cruciale rol in het coördineren van diverse teams, samenwerken met andere stakeholders, het waarborgen van de kwaliteit van de deliverables en het behalen van de gestelde doelen? 
Fungeer je graag als ambassadeur van de Circet- projectwerking waarbij je een coach bent voor de interne medewerkers?

Dan zijn wij op zoek naar jou?


Functie

Als Business Project Manager bij Circet België ben je verantwoordelijk voor het succesvol beheren en uitvoeren van strategische verbeterprojecten ’binnen ons bedrijf binnen de vooropgestelde 'deliverables", kwaliteit, scope, tijd en budget.


De grote projecten zijn zeer divers qua inhoud met een speciale nadruk op projectmanagement, stakeholdermanagement, communicatie en changemanagement, en het leiden van verbeterprojecten.


Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je leidt en beheert verbeterprojecten, met bijzondere aandacht voor changemanagement en stakeholdermanagement. Je rapporteert aan de stakeholders en het management over de voortgang.
 • Je definieert en vertaalt business requirements naar duidelijke projectdoelstellingen.
 • Je coördineert diverse interne en externe teams om de gestelde doelen te bereiken.
 • Je stelt de gedetailleerde projectplannen en mijlpalen op en bewaakt ze op de voet. Je hebt hierbij steeds oog op de naleving van de kwaliteitsnormen en projectdoelstellingen.
 • Je identificeert en beheert de risico's en problemen.


Vereisten

De ideale kandidaat

Je hebt een natuurlijk talent in het strategisch analyseren, uitrollen en opvolgen van projecten. Je bent stressbestendigflexibel en je kan meerdere balletjes in de lucht houden. Je volgt meerdere projecten gelijktijdig op en vanaf de verschillende locaties.

 • Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring als Project Manager, bij voorkeur in de telecomsector.
 • Je hebt een uitgebreide kennis van projectmanagement en stakeholdermanagement. Prince II, PMP, IPMA of vergelijkbare certificaten zijn een grote plus.
 • Je hebt reeds in het verleden complexe/ strategische en/of verbeterprojecten geleid. Lean Six Sigma Black Belt is een plus.
 • Je wordt getypeerd als een sterke communicator met leiderschapsvaardigheden.
 • Je bezit een sterk analytisch denk- en probleemoplossend vermogen.
 • Je bent sterk in het effectief communiceren met stakeholders op de diverse niveaus en dit in de 3 talen: Nederlands, Frans en Engels.Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar