Skip to content

Young Professional

Schoten, Vlaams Gewest, BelgiëField Services

Functieomschrijving


Wil je als proactieve Young Professional op een praktische en gerichte manier kennis maken met het werkveld? Hou je ervan om direct hands-on mee aan de slag te gaan, maar wel in een veilig kader met héél wat begeleiding en opleiding? Dan ben je in de wieg gelegd om één van onze YP’s (Young Professionals) te worden.Functie

De Young professional wordt tijdens een héél praktische en gerichte on-the-job training traject voorbereid voor een specifieke rol binnen Circet Infratechniek. In functie van de eigen interesses en talenten wordt de Young Professional klaargestoomd binnen één van drie belangrijke Circet Infratechniek pijlers:

 1. Mobiele projecten => Draag jouw steentje bij aan de uitbouw van onze 5G infrastructuur activiteiten
 2. Fiber to The Home => Hier ontdek je de geheimen/uitdagingen die bij de uitrol van het glasvezelnetwerk in België, komen kijken.
 3. Administratie & Logistics= Hier fungeer je als een spin in het web omtrent alles wat met de voorbereiding van de werkzaamheden te maken heeft, zodanig dat City/Project Managers en/of techniekers over het nodige beschikken in termen van materiaal, vergunningen, planningen en/of administratie.

In functie van wat de voorkeur en ambities zijn, bekijken we met de Young Professional specifieke mogelijkheden in detail en zoeken we samen de perfecte match!


Vereisten

De ideale kandidaat

Circet Infratechniek kijkt naar de attitude en traint richting de nodige competenties. Idealiter kan je wel een aantal van onderstaande checkboxes afvinken:


 • Je hebt een grote dosis enthousiasme om samen met ons in dit avontuur te stappen en waarbij je gemotiveerd bent om op korte termijn veel bij te leren. Bijgevolg heb een zeer groot leervermogen om snel nieuwe informatie op te nemen, te verwerken en in de praktijk toe te passen.
 • Idealiter heb je een graduaat diploma op zak.
 • Je hebt interesse en/of affiniteit met de Telecomsector en voor minstens één van de drie pijlers van waaruit jou een functie kan worden voorgesteld.
 • Je beschikt over een goed aanpassingsvermogen. Dit betekent dat je flexibel bent en kan omgaan met veranderende omstandigheden. Je kan je wendbaar opstellen aan de veranderende noden van de organisatie of bij wijzigingen in de projecten en/of prioriteiten.
 • Je bent communicatief zeer sterk. Je kan de informatie op een heldere en correctie manier overbrengen in functie van de doelgroep, dit zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands. Vlotte beheersing van een bijkomende taal is een mooie troef.
 • Je bent een teamplayer, maar je kan evengoed op een zelfstandige manier zorgen voor toegevoegde waarde. Je ziet zelf werk en wacht niet op instructies van anderen.


Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.Wie is Circet

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar