Overslaan naar content

Work Planner Wyre

Kontich; Waarloos, Vlaams Gewest, BelgiëField Services

Functieomschrijving

Speel je graag een cruciale rol in een goed verloop van projecten? Je houdt ervan om de drijvende kracht te zijn in de voorbereiding van de uitrol van de glasvezelprojecten. Dan zijn wij binnen het project Wyre op zoek naar jou!

Functie

De Work Planner staat in voor de optimale voorbereiding van de werkzaamheden, gelinkt aan de uitrol van glasvezel projecten in een bepaalde cluster. Hierbij sta je in voor de operationele planning en opvolging ter ondersteuning van de Site Supervisor en de partners op de diverse werven.


Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden

 • Je neemt een coordinerende rol op bij de opstart van nieuwe werven. Je zorgt dat bij opstart de interne stakeholders goed geïnformeerd zijn omtrent de doelen en verwachtingen. Van zodra de werken in de cluster zijn opgestart, neem je deel aan de operationele werkvergaderingen en stem je met de interne shared services (design en permit- afdeling) af voor een vlotte operationele voortgang.
 • Je houdt de inventaris bij en anticipeert op de benodigde materialen. Indien nodig doe je de bestelling van het materiaal zodanig dat het tijdig klaargezet kan worden.
 • Je bereidt enerzijds de werkmap tijdig en grondig voor, maar anderzijds onderhoud en vervolledig je deze doorheen de uitvoering van het project zoals bijvoorbeeld meetstaten,, benodigd materieel, as built ...
 • Je staat in voor de opvolging van de operationele planning en de administratieve verantwoordelijkheden die daar mee gepaard gaan. Dit omvat het in orde brengen van het ontwerp en het inplannen van de benodigde resources voor de montage (uitvoering, personeel en materiaal).
 • Je berekent, controleert en ondersteunt de uitgevoerde werken en ziet toe op de technische waarborging. Je doet hierbij een wekelijkse rapportering van de kerncijfers alsook van de voortgang van de uitvoering van de werven.


Vereisten

De ideale kandidaat

Je bent stressbestendig en bent in staat snel te schakelen indien uitdagingen of veranderingen zich voordoen. Je bent flexibel op vlak van takenpakket, In dit alles, neem je initiatief en ziet oplossingen i.p.v. problemen.


 • Je hebt bij voorkeur reeds gewerkt in een omgeving met signalisatie-, civiele of synergie werken.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je communiceert open en beheerst hierbij de Nederlandse taal perfect.
 • Je hebt een goede kennis van MS Office (Outlook, Word en Excel). Je bent snel weg met nieuwe toepassingen of tools.
 • Je houdt ervan om werkmappen samen te stellen en via diverse kanalen de informatie te verzamelen. Je hebt oog voor detail en hoge mate van accuraatheid.Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar