Skip to content

Work Planner

Oudenaarde, Kruisem, Gavere, Vlaams Gewest, BelgiëField Services

Functieomschrijving

Speel je graag een cruciale rol in een goed verloop van projecten? Je houdt ervan om de drijvende kracht te zijn in de voorbereiding van de uitrol van de glasvezelprojecten. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als Work Planner FttH (Fiber to the home) sta je in voor de voorbereiding van de werkinstructies en het opvolgen van de signalisaties.

Je houdt eveneens toezicht op het voorraadbeer en bestel je in functie van de project planning de bestellingen.

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je staat in voor de opvolging van de vergunningaanvragen en signalisatieplannen. je maakt de werkbundels op die de nodige informatie in het kader van de projecten omvatten.
 • Je brengt in functie van de opgemaakte planning van de project coordinator, alle componenten samen en coördineert de nodige acties (melding der werken, omleiding) zodat alles tijdig voorhanden is om de werkzaamheden te kunnen opstarten. 
 • Je beheert stock met name het beheer van de stock in het magazijn en het signalisatiemateriaal. Je brengt in kaart wat er is en wat er nodig zal zijn, in functie van de aankomende projecten. Om dit overzicht te hebben, doe je de maandelijkse stocktelling.
 • Je zet het nodige materiaal 's morgens klaar zodat dit door de subco's en ploegen kan worden meegenomen. Hiervoor doe je ook de nodige tellingen en administratieve verwerkingen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het order management. Op basis van de planning maak je een inschatting van het benodigd materiaal, je houdt hierbij rekening met de doorlooptijden van de diverse materialen. In geval van onvoldoende stock ben jij het die het materiaal tijdig zal bijbestellen. Als de orders laattijdig zijn of er niet doorkomen, dan doe je de opvolging richting de leverancier.

Vereisten

De ideale kandidaat

Je bent stressbestendig en bent in staat snel te schakelen indien uitdagingen of veranderingen zich voordoen. Je bent flexibel op vlak van takenpakket, je stopt enerzijds de handen mouwen om materiaal in het magazijn klaar te zetten (vanaf 7u) en te bestellen, maar anderzijds zit je ook achter het bureau voor signalisatieplannen te maken. In dit alles, neem je initiatief en ziet oplossing i.p.v. problemen


 • Je hebt bij voorkeur reeds ervaring gewerkt in een omgeving van signalisatie-, civiele of synergie werken.
 • Je hebt kennis van stockbeheer en kan bij voorkeur ook werken met een heftruck.
 • Je hebt sterk communicatieve vaardigheden. Je communiceert open en beheerst hierbij de Nederlandse taal perfect. Kennis van andere talen vormen een troef.
 • Je hebt een goede kennis van MS Office (Outlook, Word en Excel). Je bent snel weg met nieuwe toepassingen of tools. 
 • Je houdt ervan om zelf ook signalisatieplannen voor te bereiden en te tekenen. Je hebt oog voor detail en hoge mate van accuraatheid.


Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar