Skip to content

Technieker Keuringen BTV

Brussel, Wallonië, Wallonië, Gewest, BelgiëField Services

Functieomschrijving

Hou je ervan om jouw technische vaardigheden in te zetten om de keuring en onderhoudswerken van de gebouwen mee in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

De Technieker “Keuring BTV” zorgt voor de technische interventies en -activiteiten zodanig dat de gebouwen van Proximus gekeurd kunnen worden conform de afspraken.


Greep uit jouw takenpakket

 • Je volgt de opmerkingen en risicoanalyses m.b.t. de gebouwen van Proximus nauw op. Je zorgt ervoor dat het gebouw klaar is om gekeurd te worden (BTV). Jouw focus ligt steeds op de technische activiteiten en om deze up to date te houden. Bij complexe dossiers geef je mee ondersteuning.
 • Indien je inbreuken of defecten vaststelt, zorg je ervoor dat de onderhoudswerken, die betrekking hebben op de keuring (BTV) of risico-analyse (RA) door externe firma’s worden uitgevoerd. Je volgt dit mee op en zorgt er nadien voor dat een nieuwe afspraak voor de keuring staat ingepland.
 • Je garandeert dat er gewerkt wordt volgens de VCA- voorschriften en dat de wettelijke en contractuele voorschriften worden nageleefd.
 • Tijdens het oplossen of uitvoeren van keuringen controleer je en vervolledig je de gegevensbanken en systemen. 
 • Je bent veelvuldig op het terrein aanwezig voor de controles en risico-analyse van problemen. Je zorgt voor transparante communicatie en feedback en bouwt zo een goede verstandsverhouding op met de keurders en andere stakeholders.


Vereisten

De ideale kandidaat

Je hebt een proactieve mindset en anticipeert op potentiële problemen. Je kijkt kritisch en analytisch naar de zaken en doet realistische verbeteringen/voorstellen waardoor je een gevoel van vertrouwen opbouwt bij de stakeholders. Je hebt een goed time & project management, je bent een kei in de opvolging, het (her)plannen van keuringen en de administratie die bij de werken komt kijken. Ongeacht de omstandigheden hou je jou steeds aan de deontologie en procedures.


 • Je hebt elektrische kennis (laag- en midden spanning) aangezien je zelf ook de storingen of problemen zal oplossen of rechtzetten.
 • Je hebt technische kennis omtrent volgende installaties (HVAC, verlichting, branddetectie, …)
 • Je hebt een goede kennis van het nieuwe AREI en kan dit ook correct in de praktijk toepassen.
 • Je beschikt over een BA4, BA5, VCA of bereid om dit te behalen.
 • Je bent Franstalig. Indien je ook de Brusselse regio beheert,  spreek je ook een woordje Nederlands. Elke bijkomende taal vormt een voordeel. Je communiceert naar diverse collega’s en stakeholders en zorgt ervoor dat je uitleg duidelijk is en op maat van het doelpubliek.


Wij bieden

 • Een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder 12 ADV dagen.
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • We bieden tal van opleidingsmogelijkheden aan.
 • Tenslotte hanteren we flexibele uren.
 • We staan ook open voor Freelances of subcontractors


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar