Skip to content

Technical Back Office Agent

Genk, Vlaams Gewest, BelgiëOperations

Functieomschrijving


Draag je graag jouw steentje bij aan de uitrol van de digitale meters? Hou je ervan een optimale dienstverlening te garanderen, dit vanuit een technisch ondersteunende back office functie? Lees dan snel verder en reageer op onze vacature.Functie

De Technical Back Office Agent biedt technische ondersteuning vanuit het back office en staat in voor de verdere opvolging van tickets en meldingen voor het TEA-plus project.


Greep uit het takenpakket

  • Je behandelt en registreert inkomende tickets dit zowel voor de interne als externe stakeholders. Je voorziet in een oplossing. Dit kan betekenen dat je zelf de afmelding doet of dat je jou informeert bij de betreffende technieker.
  • Je biedt technische ondersteuning aan de Tea+-technieker via telefoon. Je verzamelt hierbij alle nodige informatie om conform de procedure een oplossing voor te stellen.
  • Bij elk ticket, aanvraag of call, ben je verantwoordelijk om een juiste technische inschatting te maken op basis van een analyse. Je zorgt voor een correcte registratie/ documentatie in de daarvoor voorziene systemen (4me – Jira).


Vereisten

De ideale kandidaat

Je kan goed luisteren om te begrijpen wat het probleem is. Je hebt een accurate en analytische mindset om de informatie kritisch te beoordelen en conform de procedure technische oplossingen te bedenken.


  • Je hebt sterk communicatieve vaardigheden om de informatie op een duidelijke manier over te brengen. Je houdt ervan om techniekers telefonisch te woord te staan.
  • Je hebt reeds technische kennis en/of ervaring opgebouwd vanuit een opleiding of vanuit praktische ervaring. Zo ken je zeker de basis van elektriciteit.
  • Je kan je snel inwerken in digitale tools. Je zal héél wat applicaties dienen te gebruiken. De organisatie-specifieke zullen jou worden aangeleerd. Voor de Office-pakketten, specifiek Excel, heb je reeds een goede basiskennis nodig.


Wij bieden

  • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
  • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
  • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
  • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of