Overslaan naar content

Site coordinator Fiber

Turnhout, Vlaams Gewest, BelgiëOperations

Functieomschrijving

Verantwoordelijkheid dragen over de aanpak en de uitvoering van de werken, geven jou energie? Lees dan snel verder, Circet Infratechniek is op zoek naar jou!


Functie

De Site Coordinator Fiber is verantwoordelijk voor de aanpak en de opvolging van de Fiber-werkzaamheden. Je zorgt voor de technische aansturing van de opdracht door de geldende richtlijnen, kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen te controleren en te bewaken.


Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je stelt de (blok)planning op, bepaalt de volgorde van de werkzaamheden, de teamleden, en de materialen.
 • Je voorziet in het aanleveren van de diverse documenten zoals productiestaat, revisiegegevens,…Bijkomend zorg je dat de as builts dagelijks op de juiste wijze door de ploegen worden aangeleverd.
 • Je volgt de project status en voortgang nauwgezet op. Je ziet erop toe dat de te-nemen acties worden genomen.
 • Je bewaakt de technische voortgang van de werven en verwerkt deze dagelijks in de opvolgingsfile.
 • Je bent in continue contact met de workplanner omtrent de vergunningen alsook met de subco omtrent de opvolging van de MDU-planning.
 • Je voorziet in kwaliteitscontrole en volgt de design rules en soorten MDU’s op. Indien speciale MDU’s (niet standaard uitvoerbare), dan overleg je de meerkost met de klant.

Vereisten

De ideale kandidaat

Je bschikt over sterk organisatorische en projectmanagement vaardigheden om de diverse werkzaamheden op de werven op te volgen. Je bent je bewust van de risico’s in the field en wijst op het nemen van passende maatregelen. Je bent flexibel in termen van werkregio en werkuren.


 • Je hebt bij voorkeur reeds een 5-tal jaar ervaring als werfleider.
 • Je hebt relevante ervaring in het leggen van glasvezelleidingen en kent de basis van een glasvezelnetwerk.
 • Je hebt eveneens kennis van de regelgevingen binnen de infrastructuur omgeving.
 • Je communiceert vlot, zowel met arbeiders als projectleiders. Je hebt er geen probleem mee om kordaat te zijn. Je kan je perfect uitdrukken in  het Nederlands.


Wij bieden

 • Een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatie etc.
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt.


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar