Skip to content

Sales Director Wallonië

Flémalle, Wallonië, Gewest, BelgiëSales & Marketing

Functieomschrijving

Wil je Circet Benelux als een sterke partner in de markt zetten en zo mee bouwen aan onze groei? Ben je bedreven in het onderhouden van relaties met opdrachtgevers en bewerk je jouw markt/regio als een echte ondernemer? Dan zoeken wij jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een people manager op strategisch niveau die streeft naar sales-relaties in de regio Wallonië op lange termijn.Functie

De Sales Director is mede-verantwoordelijk voor de commerciële uitbouw van de Circet België organisatie over alle service lines heen. Je spoort nieuwe opportuniteiten op, maar bouwt evenzeer aan een langdurige relatie met de bestaande klanten. Je werkt  zeer nauw samen met de collega Sales Directors binnen Circet Benelux.

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je werkt elke dag aan je klantenportefeuille. Je bouwt op zelfstandige wijze je klantenbasis en sales pipeline uit die je vervolgens met de nodige discipline onderhoudt. Je streeft echt naar een relatie met de klant op lange termijn.
 • Je identificeert en spoort nieuwe opportuniteiten op. Vervolgens onderhandel je en sluit je succesvol langetermijncontracten af.
 • Je coördineert en werkt zelf hands-on mee aan grote complexe dossiers/trajecten met uitgebreide requirements. Je staat in voor de prijszetting, contractonderhandeling en het verdere relatiebeheer. Je werkt hiervoor héél nauw samen met de collega's uit de operaties.
 • Je bouwt relaties op met stakeholders zowel bij klanten, prospecten, als bij de interne Operationeel Managers van Circet. Je doet dit met het oog op een duurzame samenwerking en het uitbreiden van diensten die voor de klant steeds evolueren.
 • Je zit regelmatig met de stakeholders rond de tafel (klant of gemeente) en vangt aandachtig signalen op en pikt hierop in vanuit commercieel perspectief. In de beginfase heb je een belangrijke rol te spelen om het project zo vlot mogelijk op te starten bv. onder de vorm van ondersteuning bij het verlenen van vergunningen . Je houdt tijdens het hele traject vinger aan de pols en ondersteunt de operaties ingeval van escalaties of moeilijke gesprekken.

Vereisten

De ideale kandidaat

Je bent een echte people partner, die alles in teken zet van de klant.  Je denkt hierbij mee met de klant en zet je 100% in om dossiers van A tot Z af te werken. Je hebt een neus voor opportuniteiten, maar zet steeds de goede relatie met de klant  en een goed verloop van het project voorop.

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een business development en/of een sales functie. Je hebt gewerkt in een grotere corporate omgeving, met grotere accounts en met een sterke focus op het stakeholder management. Bij voorkeur heb je dit in de Telecom, nuts of energy- sector gedaan.
 • Je hebt een mooi palmares opgebouwd in het uitwerken en het managen van grote RFx projecten.
 • Je kan terugvallen op een reeds opgebouwd netwerk in Wallonië met toonaangevende telecom of nutsbedrijven (VOO- Unifiber), steden en gemeentes en andere overheidsinstanties (SPW en Ores).
 • Je beschikt over een pak gedrevenheid, overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden.
 • Je bent Franstalig. Bijkomend beheer je nog een extra taal, namelijk Engels of Nederlands.


Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar