Skip to content

Team Leader Quality Control

Schoten; Kontich, Vlaams Gewest, BelgiëField Services

Functieomschrijving

Hou je ervan om samen met het team te streven naar optimale quality controlling? Haal je plezier uit het coachen, motiveren en begeleiden van mensen? Dan zien wij in jou de geschikte Team Leader Quality Control!


Functie

De Team Leader Quality Control zorgt voor de aansturing, de opvolging en coaching van het team van Quality Controllers voor de regio Oost (Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant).

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je stuurt het team van Quality Controllers voor jouw regio aan. Je bekijkt de prioriteiten en capaciteiten en in functie hiervan verdeel je de controles onder de teamleden.
 • Je fungeert als aanspreekpunt voor de collega’s. Je biedt ondersteuning bij hun dagelijkse functioneren en draagt kennis over zodat de teams zelfstandig aan de slag kunnen. Je zal nieuwe collega's aanwerven en doet de evaluatie-, onboarding- en doorstroomgesprekken met de huidige teamleden.
 • Je geeft duidelijke instructies, volgt de resultaten op en stuurt bij indien nodig.
 • Je bent een aanspreekpunt ingeval van escalaties. Je brengt problemen in kaart en voorziet in een oplossing. 
 • Je kijkt kritisch naar de huidige processen binnen de teams en brengt proactief verbetertrajecten en/of voorstellen aan.


Vereisten

De ideale kandidaat

Je fungeert als coach voor de collega’s waarbij je over de juiste vaardigheden beschikt om teamleden ondersteuning, waardering en erkenning te geven. Je bent instaat om feedback te geven, ook al is dit geen goed nieuws. Daarnaast ben je assertief en diplomatisch naar de diverse stakeholders. Je operationele uitdagingen of probleemsituaties aan te pakken.


 • Je hebt  kennis van glasvezeltechnologie en hebt reeds een voorgaande functie uitgevoerd als werfleider, coach of ploegbaas.

 • Je bent een communicatieve people persoon, waarbij je transparantie en duidelijke instructies meegeeft in het Nederlands.

 • Je bewaart je rust in situaties met onvoorziene omstandigheden of escalaties. Je kan ook onder druk kwalitatief blijven presteren en brengt ook rust binnen het team.

 • Je bent snel weg met nieuwe tooling (Apppee) en kan overweg met Dashboards en rapportage-tools.


Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen,  maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar