Skip to content

QHSE Manager Circet Nederland

Den Bosch, Noord-Brabant, NederlandOperations

Functieomschrijving

Als QHSE Manager Circet Nederland:

 • Snap je dat het in jouw vakgebied niet alleen gaat om het handhaven en verder vormgeven van het QHSE beleid maar juist ook om het constant realiseren van verbeteringen.
 • Vindt je het een uitdaging om jouw team van young professional QHSE coördinatoren verder te ontwikkelen en hen te begeleiden en coachen naar een volgend niveau.
 • Werk je niet vanuit een 'ivoren toren' maar sta je regelmatig samen met je team 'met de voeten in de klei' om aansluiting te vinden bij het operationele hart van onze organisatie.


Dit ga je doen:

Als QHSE manager binnen Circet Nederland ben je eindverantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een integraal QHSE beleid over alle vestigingen met een duidelijke visie en bijbehorende strategie die aansluit op de groeiambities van de organisatie.


Je bent in staat om de QHSE functie binnen Nederland verder uit te bouwen en structuur te geven binnen de vijf verschillende werkmaatschappijen van waaruit Circet Nederland is voortgekomen. Je bent in staat om alle veranderingen te managen, het overzicht te houden en vooral je stakeholders betrokken te houden.


Hierbij richt je je op het structureel verbeteren en ontwikkelen van bedrijfsprocessen. Je bent in staat om te signaleren en vervolgens de organisatie te adviseren t.a.v. QHSE gerelateerde vraagstukken. Je weet werk naar je toe te trekken omdat je proactief handelt, je wacht niet af, maar onderneemt juist actie. Een stevige sparringpartner en teamspeler voor onze operationeel directeuren en managers die niet bang is om zaken ter discussie te stellen vanuit kwaliteitsdenken.


Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen van 5 QHSE-coördinatoren op de verschillende vestigingen van de organisatie in Nederland. Met jouw ervaring en communicatieve vaardigheden weet jij het niveau van de QHSE-coördinatoren naar een nog hoger niveau te tillen. Je bent pragmatisch ingesteld en je weet dan ook een brug te slaan tussen praktijk en beleid.


Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:


 • Het opstellen, optimaliseren en verder harmoniseren van het QHSE-beleid en het geven van gevraagd en ongevraagd advies richting directie hierover;
 • Aansturen, coachen en ontwikkelen van het team QHSE op de verschillende vestigingen;
 • Het uitzetten van een strategische koers met betrekking tot QHSE en dit vertalen naar praktische handvatten voor de medewerkers in de organisatie;
 • Het uitvoeren van interne audits en het begeleiden van externe audits;
 • Het vergroten van het kwaliteits-, veiligheids- en milieu bewustzijn in alle lagen van de organisatie;
 • Je houdt relevante wet- en regelgeving in de gaten en zorgt dat deze worden doorgevoerd in de bedrijfsprocessen;
 • Het integreren en verbeteren van de kwaliteitsmanagementsystemen.

Vereisten

Wij bieden

 • Een persoonlijke, collegiale, no-nonsense en resultaatgerichte werksfeer binnen een groeiend bedrijf waar je met jouw expertise zichtbare impact kan hebben op het succes van onze organisatie.
 • Een marktconform salaris met een auto van de zaak.
 • Diverse opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een functie voor 40 uur per week met een contract voor onbepaalde tijd.
 • Maar liefst 38 vrije dagen per jaar.


De ideale kandidaat

 • Bachelor- of masterdiploma in een relevant vakgebied, zoals techniek, milieukunde, veiligheidskunde of kwaliteitsmanagement
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van QHSE, waarvan minimaal 3 jaar als leidinggevende;
 • Ervaring met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van QHSE-systemen en -processen
 • Uitstekende analytische vaardigheden en het vermogen om complexe informatie te vertalen naar praktische oplossingen
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met diverse belanghebbenden.
 • No nonsens mentaliteit, betrokken en resultaatgericht
 • Bekendheid met de ondergrondse infra / telecomsector of een vergelijkbare sector is een pré

Wie is Circet


Bij Circet Benelux maken we de innovaties van morgen en duurzame technologieën mogelijk door er vitale infrastructuur voor te bouwen en beheren. We connecteren zowel particulieren als bedrijven met de nieuwste technologie. Als een van de snelstgroeiende internationale spelers staan we in voor zowel vaste als mobiele telecomnetwerken en slimme energie-infrastructuur zoals EV-laadstations en slimme meters.


Daarvoor leveren we turnkey oplossingen op industriële schaal. Onze schaalgrootte stelt ons in staat om kant-en-klare antwoorden te bieden op de vragen van onze klanten. Daarvoor kunnen we rekenen op de ondernemersmentaliteit en expertise van onze mensen – in de Benelux, maar ook in de rest van Europa, Noord-Afrika en in de VS.


Naast de Benelux is de groep ook actief in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Griekenland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Marokko, Zwitserland, Roemenië en de VS. In 2022 realiseerde de Circet Group een gezamenlijke omzet van meer dan 3,4 miljard euro met 15.000 medewerkers verspreid over de verschillende landen. In de Benelux heeft Circet 18 vestigingen met meer dan 2.200 medewerkers


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax?

Solliciteer op deze vacature d.m.v. de sollicitatiebutton.


Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.


EXTERNE PARTIJEN, LET OP! Tot 5 juni 2023 doen wij zelf de werving voor deze vacature. Kandidaten die gedurende deze periode bij ons worden aangeboden nemen wij niet in behandeling en worden direct verwijderd uit ons ATS Systeem. 

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar