Skip to content

Project Management Officer

Schoten, Vlaams Gewest, BelgiëOperations

Functieomschrijving

Speel je graag een cruciale rol in een goed verloop van projecten? Je houdt ervan om een administratief, ondersteunende rol te spelen in de voorbereiding van de uitrol van de glasvezelprojecten. Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer snel op deze vacature!

Functie

De Project Management Officer staat in voor de administratieve en ondersteunende taken in kader van de uitrol van glasvezelprojecten.  Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de diverse projectvragen, de voorbereidingen van de werkinstructies en voorraad. Je ondersteunt de project coordinator en de city manager.

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je plant en organiseert team vergaderingen, briefings en neemt de praktische voorbereiding op zich.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitgifte van de toegangspassen voor de eigen medewerkers en bijkomend ook de onderaannemers.
 • Je fungeert als back-up voor de planning voor de uitrol van glasvezel.
 • Je plant en organiseert in samenwerking met HR de nodige trainingen voor de medewerkers.
 • Je zorgt voor de diverse administratieve registraties in de diverse tools. Je staat in voor het gebruikersbeheer hiervan, zorgen dat de projecten zijn toegevoegd, de nodige registraties worden uitgevoerd etc.
 • Je beheert de stock met name het beheer van de stock in het magazijn. Je brengt in kaart wat er is en wat er nodig zal zijn, in functie van de aankomende projecten en doet hiervoor de bestellingen.
 • Je maakt post interventiedossiers op, hiervoor verzamel je alle gegevens en verwerk je deze in een dossier. Je bent regelmatig in contact met de diverse partijen om alle benodigde informatie te verzamelen.Vereisten

De ideale kandidaat

Je bent klantvriendelijk, behulpzaam en je blijft doorzetten. Stresserende situaties halen je niet onderuit. Je staat stevig in jouw schoenen en weet het hoofd koel te houden. Je kan omgaan met problemen en ze zelfstandig oplossen.  Je hebt oog voor details. Ook bij routinematige taken blijf je alert en kritisch voor onregelmatigheden. Je werkt opdrachten nauwkeurig en kwalitatief af.


 • Je hebt reeds ervaring opgebouwd in een gelijkaardige rol.
 • Je hebt uitstekende mondelinge communicatievaardigheden en houdt ervan om mensen te woord te staan en hen te informeren. Je beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal en een goede kennis van Frans.
 • Je hebt een technische affiniteit of hebt interesse in technische materie.
 • Je bent vlot met tooling. Je kan je snel inwerken in nieuwe applicaties en tools. 
 • Je bent administratief sterk. Je bent instaat om documenten vlot en met precisie op te stellen, te beheren en op te volgen. Bijkomend ben je in staat om documenten efficiënt te archiveren en dit zowel digitaal als op papier. Bijgevolg kan je dus met MS Office (word-Excel)/ Outlook goed jouw mannetje staan.


Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar