Skip to content

Project Engineer FTTH

Veenendaal, Gelderland, Nederland€ 2.500 - € 2.600 per maandOperations

Functieomschrijving


Project Engineer Circet

Bedenk het beste ontwerp voor glasvezelnetwerken. Zodat mensen kunnen rekenen op een betrouwbare internetverbinding. Als engineer bij Circet in Veenendaal en deels vanuit huis, is dat je uitdaging. Ervaring of niet, met jouw motivatie en betrokkenheid kan je het. Wij helpen je aan een mooie carrière met heel veel ontwikkelkansen. Of het nu om gloednieuwe netwerken gaat of het uitbreiden van bestaande: bij jouw ontwerp klopt alles. Zo vergeten we niets en kan de buitenploeg aan de slag. Denk aan een nieuwbouwproject of een school die verbouwd wordt. Of een betere verbinding in een bestaande woonwijk. Overal hebben mensen goed werkend glasvezel nodig. Jij ontwerpt die netwerken in verschillende softwareprogramma’s, waaronder Autocad. Dat doe je onder begeleiding van de lead engineer. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je 4 of meer opdrachten toegewezen. En houd je contact met het projectteam en de mensen die de netwerken aanleggen. Is dit je eerste engineersfunctie? Als het goed gaat, groei je in 2 jaar door van junior naar ervaren engineer.


Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Ontwerpen en tot in detail uitwerken van netwerken in onze software.
 • Controleren van het lopende werk op basis van de tekeningen en database, samen met het projectteam.
 • Oplossen van fouten en problemen rond de aanleg in samenwerking met de lead engineer.
 • Checken of alles klaar is voor oplevering en aansluiting van het signaal aan de gebruiker.

Als je een tijdje bij ons werkt kan je zelf je kiezen waarin je je wilt ontwikkelen. Wil je meer in contact staan met opdrachtgevers en meewerken aan offertes? Of juist meer naar de proceskant en de oplevering van engineering? Bij ons kan het allebei. Circet denkt met je mee.


Wie is Circet

Bij Circet Benelux maken we de innovaties van morgen en duurzame technologieën mogelijk door er vitale infrastructuur voor te bouwen en beheren. We connecteren zowel particulieren als bedrijven met de nieuwste technologie. Als een van de snelstgroeiende internationale spelers staan we in voor zowel vaste als mobiele telecomnetwerken en slimme energie-infrastructuur zoals EV-laadstations en slimme meters.


Daarvoor leveren we turnkey oplossingen op industriële schaal. Onze schaalgrootte stelt ons in staat om kant-en-klare antwoorden te bieden op de vragen van onze klanten. Daarvoor kunnen we rekenen op de ondernemersmentaliteit en expertise van onze mensen – in de Benelux, maar ook in de rest van Europa, Noord-Afrika en in de VS.


Naast de Benelux is de groep ook actief in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Griekenland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Marokko, Zwitserland, Roemenië en de VS. In 2022 realiseerde de Circet Group een gezamenlijke omzet van meer dan 3,4 miljard euro met 15.000 medewerkers verspreid over de verschillende landen. In de Benelux heeft Circet 18 vestigingen met meer dan 2.200 medewerker.


Jouw team
Het engineersteam in Veenendaal is een nieuw team dat nog flink groeit. Het team pakt alle engineersklussen op, van nieuwe tot uitbreiding van bestaande glasvezelnetwerken. De ervaren lead engineer begeleidt je tijdens een goede inwerkperiode in deze nieuwe job. Hij vindt de mens belangrijker dan de functie. En stemt de begeleiding of de zelfstandigheid die hij je geeft, af op wat jij kunt en wilt. Je deelt de kantine met collega’s die bekend staan om hun professionele houding, betrokkenheid en behulpzaamheid. Er is niks dat je niet kunt vragen. Hier komt ier collegialiteit vóór targets.

Vereisten

De ideale kandidaat
Of je nu een carrièreswitch maakt vanuit een heel andere functie, of al eens werkte of studeerde als werkvoorbereider of engineer, dat is voor ons niet het belangrijkst. Enthousiasme voor deze baan is het sleutelwoord. Je neemt het initiatief en vraagt het als je iets niet snapt. Je weet dat fouten maken bij Circet mag. Als je toch twijfelt, overleg je eerst met de lead engineer. Je houdt van de verantwoordelijkheid en het vertrouwen die de lead je geeft. Was je voorheen projectondersteuner of werkte je als tekenaar maar was het niet helemaal jouw ding?  Ook dan ben je welkom om te reageren. Bovendien:

 • wil je alles leren over glasvezelnetwerken en over dit vak.
 • werk je graag met verschillende softwareprogramma’s.
 • kun je werken met het autocadprogramma of wil je dit leren.


Wij bieden

Wij groeien en we willen investeren in jouw talent. Bij Circet is werkzekerheid gegarandeerd. We willen je voor lange tijd bij ons houden en vinden jouw persoonlijke ambities en ontwikkeling daarbinnen belangrijk. Dus kom werken en groei mee met de grootste speler in glasvezel en coax! Verder kan je rekenen op:


 • een duurzame baan met na het eerste jaarcontract uitzicht op een vast dienstverband.
 • een salaris van € 2.100,00 tot € 2.700,00 bruto per maand op basis van 40 uur. Bij je inschaling kijken we naar je kennis en ervaring.
 • een goede balans tussen werk en vrije tijd: in totaal 38 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur.
 • Goede bereikbaarheid van ons kantoor met auto en ov. En de mogelijkheid om deels op afstand te werken. Na de inwerkperiode kan je veel thuiswerken en krijg je een vergoeding voor je thuiswerkplek.
 • een laptop en telefoon van de zaak.
 • een goed pensioen bij Pensioenfonds metaal en techniek.   
 • een informele sfeer en persoonlijk contact binnen een grote, professionele organisatie.
 • interne trainingen autocad en andere software die je helpen bij het ontwerpen. En tijd en budget om meer opleidingen te volgen als je dat wilt.
 • fruit op het werk, leuke uitjes met het team, regelmatig een gezamenlijke lunch op onze kosten en de vrijdagmiddagborrel (koffie of thee mag ook).


Solliciteer direct
Wil je deze baan? Solliciteer op de vacature engineer via de sollicitatiebutton .

Eerst meer informatie? Neem contact op met Sam van Gerwen, lead engineer via 06- 51 67 64 50, of sam.vangerwen@circet.nl]. Whatsappen mag ook!

Weet je nog niet of je geschikt bent? Geen zorgen. Wij geven medewerkers de begeleiding en de vrijheid om te leren. Als we je uitnodigen vinden we je enthousiasme voor ons bedrijf, deze functie en de telecombranche het belangrijkst.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar