Skip to content

Project Coordinator FttB

Zaventem; Kontich, Vlaams Gewest, BelgiëOperations

Functieomschrijving

Hou je ervan om een fundamentele rol te spelen in de uitrol van glasvezelverbindingen voor bedrijven? Het e-2-e opvolgen van B2B-projecten vormen hierin jouw tweede natuur.  Lees dan snel verder, want we zijn op zoek naar jou.


Functie

De Project Coordinator FttB is end-to-end verantwoordelijk voor een succesvolle B2B- uitrol van een fiber netwerk bij de desbetreffende klant. Je doet een analyse (inclusief meetstaat) nadien verzorg je de planning, in functie van de beschikbare capaciteit en vooropgestelde timing. Je houdt bij de opvolging van het project steeds de financiële impact mee in het achterhoofd.


Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je coördineert end-to-end alle activiteiten die deel uitmaken van het traject, gaande van de voorbereiding in termen van desig/permit, de doorloop en de afronding van het project (inclusief facturatie). 
 • Je maakt op basis van de intake met de klant en de site survey een analyse waarin alle componenten zitten opgenomen (design, bepaling civiele traject). Uit jouw analyse rolt een verrekening/ meetstaat die richting de klant gaat ter verificatie en goedkeuring.
 • Vervolgens plan je de uitvoerende ploegen in, in lijn met de vooropgestelde timing en budget. Je verzorgt de nodige uitvoeringsdocumenten en aanvragen (bv. vergunning). Je bent hierbij in continue interactie met stakeholders binnen en buiten de organisatie (klant, stedelijke diensten, permit en design teams). Je volgt de voortgang van het project goed op en houdt het financieel plaatje steeds goed in de gaten. 
 • Je verzamelt alle benodigde documenten voor het as-built dossier en gaat hier indien nodig achteraan bij de betreffende partijen zodat facturatie kan worden opgestart.

Vereisten

De ideale kandidaat

Je hebt een natuurlijk talent in het opvolgen van projecten. Je bent stressbestendig en kan meerdere balletjes in de lucht zodat de gelijklopende projecten binnen tijd en budget opgeleverd kunnen worden. Je houdt van pragmatiek en planning, maar je gaat flexibel om met verandering zonder het uiteindelijke doel te verliezen. Je kan omgaan met de mogelijke verschillen en onverwachte situaties bij projecten.


 • Je hebt minimum een bachelor diploma en kan reeds een aantal jaar ervaring in een coördinerende rol binnen FTTH of FTTB voorleggen.
 • Als je bepaalde informatie nodig hebt, ga je hier zelfstandig en proactief achteraan bij collega's van de shared services (site coordinator) of stakeholders. 
 • Je houdt er van om met mensen samen te werken. Dit houdt in dat je zal negotieren en motiveren om samen dingen gedaan te krijgen.
 • Je hebt perfect communicatieve  vaardigheden in Nederlands en Frans. Kennis van het Engels vormt een mooie troef.
 • Je hebt affiniteit/ervaring met financieel management om ook het projectverloop vanuit financieel oogpunt te coordineren/ in goede banen te leiden.


Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc 
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat. 
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden. 


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar