Overslaan naar content

Project Coordinator Fiber

Op locatie
 • Zaventem; Kontich, Vlaams Gewest, België
Operations

Functieomschrijving

Als Project Coordinator FttB zet je jouw schouders onder de connectiviteitsprojecten van bedrijven.


 • Hou je ervan om een fundamentele rol te spelen in de uitrol van glasvezelverbindingen voor bedrijven? 
 • Wil je graag e-2-e verantwoordelijk zijn voor de succesvolle uitrol van B2B-projecten?
 • Kan jij een goed evenwicht vinden in planning, beschikbare capaciteit en deadlines, zonder de financiële impact uit het oog te verliezen?


Goed nieuws: Lees dan snel verder, want we zijn op zoek naar jou.


Bij een mooie functie horen mooie voordelen

 • Een uitgebreid loonpakket bestaande uit, bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps-/hospitalisatieverzekering, ecocheques, …
 • Een functie voor 40 uur per week hierdoor heb je 20 vrije dagen per jaar aangevuld met 12 ADV-dagen.
 • De kans om bij te leren of door te groeien in onze Circet Academy.
 • Je werkt in een hecht team en in een informele, betrokken en professionele organisatie.
 • Afwisseling: geen twee dagen zijn precies hetzelfde, beloofd 😉


Dit ga je doen

 • Je coördineert end-to-end alle activiteiten die deel uitmaken van het traject, gaande van de voorbereiding in termen van design/permit, de doorloop en de afronding van het project (inclusief de facturatie).
 • Je maakt op basis van de intake met de klant en de site survey een analyse waarin alle componenten zitten opgenomen (design, bepaling civiele traject). Uit jouw analyse rolt een verrekening/ meetstaat die richting de klant gaat ter verificatie en goedkeuring.
 • Vervolgens plan je de uitvoerende ploegen in, in lijn met de vooropgestelde timing en budget. Je verzorgt de nodige uitvoeringsdocumenten en aanvragen (bv. vergunning). Je bent hierbij in continue interactie met stakeholders binnen en buiten de organisatie (klant, stedelijke diensten, permit en design teams). Je volgt de voortgang van het project goed op en houdt het financieel plaatje steeds goed in de gaten.
 • Je verzamelt alle benodigde documenten voor het as-built dossier en gaat hier indien nodig achteraan bij de betreffende partijen zodat facturatie kan worden opgestart.

Vereisten

Matchen we? Check het zelf

 • Je hebt minimum een bachelor diploma en kan reeds een aantal jaar ervaring in een coördinerende rol binnen civiele werken, openbare voorzieningen of glasvezel projecten voorleggen.
 • Als je bepaalde informatie nodig hebt, ga je hier zelfstandig en proactief achteraan bij collega's van de shared services (site coordinator) of stakeholders.
 • Je houdt er van om met mensen samen te werken. Dit houdt in dat je zal negotiëren en motiveren om samen dingen gedaan te krijgen.
 • Je hebt perfect communicatieve vaardigheden in Nederlands en Frans.
 • Je bent niet regio gebonden. Je hebt projecten over het volledige land. Als Project Coördinator dien je af en toe ook fysiek ter plaatse te gaan voor bv. site surveys ingeval van complexere projecten.


Wie is Circet?

Facetimen met je familie, razendsnel internetten, je elektrische auto opladen, een avondje Netflix: allemaal mogelijk dankzij ons werk. Wat we precies doen? We leggen supersnelle glasvezelnetwerken aan, zetten het mobiele netwerk om naar 5G, installeren digitale meters en laadpalen, upgraden het elektriciteitsnet ... Bouwen aan de vitale infrastructuur van de toekomst, noemen wij dat.


Daarbij kunnen we jou goed gebruiken. Ambitie en enthousiasme zijn voor ons het belangrijkste, in onze Circet Academy leiden we je verder op. En weet: bij ons zit je goed. We zijn wereldwijd een van de snelst groeiende organisaties in ons vakgebied. Dat komt omdat we expert zijn in wat we doen, maar vooral omdat we er samen helemaal voor gaan.

Past deze functie niet perfect bij jou? Bekijk dan ook zeker onze andere vacatures


Werken bij Circet: hoe is dat?

Bij Circet draait het om plezier in je baan, werken in een fijn team, bijleren en doorgroeien. Je krijgt veel zelfstandigheid en vrijheid. En met nieuwe ideeën gaan we graag aan de slag. Benieuwd wat collega’s vinden van hun job bij Circet? Lees dan eens de verhalen van …


Solliciteren?

Zin om met ons mee te bouwen aan vaste en mobiele netwerken, laadpalen, digitale meters en de energietransitie?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar