Skip to content

Project Coordinator

Flémalle, Wallonië, Gewest, BelgiëOperations

Functieomschrijving

Hou je ervan om een fundamentele rol te spelen in de uitrol van glasvezelverbindingen? Plannen, het aansturen van een team en coördineren vormen hierin jouw tweede natuur. Ben je een coach met een duidelijke focus op de deliverables? Lees dan snel verder, want we zijn op zoek naar jou.


Functie

De Project Coordinator zal voor de toegewezen stad het city team aansturen voor de uitrol van een fiber netwerk in de verschillende fiberhoods van de desbetreffende stad. Je houdt de behoeften van de klant, de stad en het bedrijf steeds in evenwicht rekening houdend met het vooropgestelde budget en de planning.


Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je coördineert en stemt alle activiteiten af die deel uitmaken van het ganse traject af met de verschillende betrokken partijen. Concreet ben je hierbij verantwoordelijk voor de planning van de site survey activiteiten, het design, GIPOD dossier, de vergunningsaanvragen, opvolging werken en eind oplevering. Je vormt dus de fundamentele schakel tussen klant en partners.
 • Je maakt een duidelijke planning waarin alle componenten zitten opgenomen, hiermee hou je rekening met verschillende factoren. Op basis van deze planning gaan de collega's uit jouw team verder aan de slag.
 • Je stemt frequent af met jouw team van MDU coordinators, work planners, werftoezichters. Je zorgt ervoor dat iedereen in het team goed meedraait om samen de oplevering van de werken te garanderen.
 • Je interageert frequent met stakeholders binnen en buiten de organisatie (klant, stedelijke diensten). Je volgt de voortgang van het project goed op en rapporteert deze voortgang, de planning en risico’s van het project aan de diverse stakeholders. Je bewaakt deze samenwerking en zorgt voor het respecteren van afspraken conform de timing, budget etc.
 • Je documenteert zelf indien nodig of borgt dat de projectdocumentatie wordt opgemaakt. Dit gaat van de as builts, facturen en offertes etc.
Vereisten

De ideale kandidaat

Je hebt een natuurlijk talent in het motiveren van mensen om een hecht team uit te bouwen. Je bent stressbestendig en het een groot verantwoordelijkheidsgevoel om projecten binnen tijd en budget op te leveren. Je houdt van pragmatiek en planning, maar je gaat flexibel om met verandering zonder het uiteindelijke doel te verliezen.


 • Je hebt reeds ervaring in een coördinerende rol binnen civiele-, nuts- of glasvezelwerken
 • Je communiceert vlot, zowel met subco's, field- en backoffice medewerkers in Frans, maar je hebt ook kennis van de andere landstaal. Je hebt er geen probleem mee om kordaat te zijn. Je kan jouw boodschap aanpassen in functie van de doelgroep.
 • Je hebt reeds kennis opgebouwd in één van volgende activiteiten: uitvoeren van survey’s van civiele trajecten en gebouwen, design (engineering) taken, GIPOD, vergunningsprocessen aangevuld met sterk project- & stakeholder management.
 • Je hebt de Microsoft Office toepassingen (Word, Excel, Powerpoint) zeer goed onder de knie
 • Je hebt ervaring met het aansturen van een uitvoerend team. Ook ben je vertrouwd om samen te werken met diverse stakeholders waarbij je als bruggenbouwer en steeds probeert met een oplossing voor de dag te komen.Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkhedenWie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.
Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.