Skip to content

Project Coordinator

Grimbergen, Vlaams Gewest, BelgiëOperations

Functieomschrijving

Hou je ervan om een fundamentele rol te spelen in de uitrol van glasvezelverbindingen? Het opmaken van plannen vormen hierin jouw tweede natuur.  Lees dan snel verder, want we zijn op zoek naar jou.


Functie

De Project Coordinator is verantwoordelijk voor een goede planning in kader van de uitrol van een fiber netwerk in de verschillende fiberhoods van de desbetreffende stad. Je houdt de behoeften van de klant en de stad in evenwicht met de beschikbare capaciteit. Je houdt bij de planning steeds de financiële impact mee in het achterhoofd.


Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je coördineert en stemt alle activiteiten die deel uitmaken van het ganse traject met de verschillende betrokken partijen af. Concreet ben je hierbij verantwoordelijk voor de planning van de site survey activiteiten, het design, GIPOD dossier, de vergunningsaanvragen, opvolging werken en eind oplevering. Je vormt dus de fundamentele schakel tussen klant en partners.
 • Je maakt een duidelijke planning waarin alle componenten zitten opgenomen, hiermee hou je rekening met verschillende factoren. Op basis van deze planning gaan de collega's uit jouw team verder aan de slag.
 • Je stemt frequent af met het team van MDU coordinators, work planners, werftoezichters. Je zorgt ervoor dat iedereen in het team goed meedraait om samen de oplevering van de werken te garanderen.
 • Je interageert frequent met stakeholders binnen en buiten de organisatie (klant, stedelijke diensten). Je volgt de voortgang van het project goed op en geeft de City Manager de nodige input voor de rapportage richting de klant.
 • Je gaat soms naar de werf voor bv. werkplekinspecties of als er iets moet nagekeken worden.

Vereisten

De ideale kandidaat

Je hebt een natuurlijk talent in het opmaken van goede planningen. Je bent stressbestendig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel om projecten binnen tijd en budget op te leveren. Je houdt van pragmatiek en planning, maar je gaat flexibel om met verandering zonder het uiteindelijke doel te verliezen.


 • Je hebt reeds ervaring in een coördinerende rol binnen civiele-, nuts- of glasvezelwerken
 • Je hebt reeds kennis opgebouwd in één van volgende activiteiten: uitvoeren van survey’s van civiele trajecten en gebouwen, design (engineering) taken, GIPOD, vergunningsprocessen aangevuld met sterk project- & stakeholder management.
 • Je hebt de Microsoft Office toepassingen (Word, Excel, Powerpoint) zeer goed onder de knie.
 • Je maakt deel uit van een project team en bent een echte teamplayer. Als je bepaalde informatie nodig hebt, ga je hier zelfstandig en proactief achteraan bij collega's of stakeholders. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands.


Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc 
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat. 
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden. 


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar