Skip to content

Planner Field Services

Den Bosch, Noord-Brabant, NederlandOperations

Functieomschrijving


Als Planner Field Services:

 • Vind je het leuk om ervoor te zorgen dat de monteur optimaal zijn planning kan rijden;
 • Weet je hoe je monteurs kan motiveren om een stapje extra te zetten;
 • Houd je overzicht in de beschikbare capaciteit.


Dit ga je doen:

Binnen het EV team van Circet Benelux heb jij als planner de complete regie over de juiste inzet en planning van monteurs voor het verzorgen van de installaties, onderhoud en Service voor laadpunten.


Dit houdt in dat je de juiste monteur aan een bepaalde opdracht koppelt en verwerkt in ons planningssysteem. Het is een super dynamische functie want bij het waterdicht houden van onze planning komt veel kijken. Zo verwerk je ziekmeldingen, houd je uitloop in de gaten en zorg je voor afhandeling van administratieve taken.


Redt een monteur het niet om op tijd bij zijn volgende klant te zijn omdat een van zijn opdrachten uitloopt? Dan weet jij snel te schakelen zodat er geen gaten in de planning vallen. Je springt dus in op de continu veranderende planning. Om deze juiste inschattingen te maken schakel je telefonisch en per mail veel met onze monteurs in het veld. Hier komen jouw communicatieve skills goed van pas! Je geeft elke monteur de aandacht die hij nodig heeft om zich gewaardeerd te voelen en weet ze te motiveren om net dat stapje extra te zetten. Zo help je de klanten elke dag weer van dienst te zijn en tevreden te houden. Hiermee zal jij het verschil gaan maken!


Je komt terecht op de afdeling EV, waar je in een gezellig en hecht team samenwerkt waar wij onze klanten ontzorgen van A tot Z. Samen met andere planners en support medewerkers staan wij klaar voor onze collega’s in het veld en natuurlijk onze klant. Verder kom je bij Circet terecht in een dynamische omgeving met een informele bedrijfscultuur waarin jonge collega’s met voelbare passie hun werkzaamheden verrichten.


Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Het monitoren van de planning en het ondersteunen van de monteur in zijn/haar geplande route;
 • Je schakelt telefonisch en per mail met de monteurs in het veld;
 • Je voelt je collega`s in het veld goed aan en kan hun behoefte vertalen in een passende oplossing voor beiden partijen.

Vereisten


Wij bieden

 • Een functie voor 32/40 uur per week;
 • Gunstige arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal en Techniek, waaronder een marktconform salaris, gunstige pensioenregeling en een bonusregeling;
 • Maar liefst 38 vrije dagen per jaar op fulltime basis;
 • De mogelijkheid om met korting te sporten bij alle aangesloten sportclubs;
 • Een informele, betrokken en professionele werkgever;
 • Laptop van de zaak;
 • De mogelijkheid voor het volgen van trainingen om jouw kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel.

De ideale kandidaat

 • MBO werk- en denkniveau (het diploma is niet belangrijk zolang je het in je hebt);
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken met planning;
 • Je bent stressbestendig en in staat het overzicht te houden;
 • Je herkent uitdagingen en weet deze op te lossen;
 • Je bent communicatief sterk en hebt een klantgerichte houding.

Wie is Circet

Bij Circet Benelux maken we de innovaties van morgen en duurzame technologieën mogelijk door er vitale infrastructuur voor te bouwen en beheren. We connecteren zowel particulieren als bedrijven met de nieuwste technologie. Als een van de snelstgroeiende internationale spelers staan we in voor zowel vaste als mobiele telecomnetwerken en slimme energie-infrastructuur zoals EV-laadstations en slimme meters.


Daarvoor leveren we turnkey oplossingen op industriële schaal. Onze schaalgrootte stelt ons in staat om kant-en-klare antwoorden te bieden op de vragen van onze klanten. Daarvoor kunnen we rekenen op de ondernemersmentaliteit en expertise van onze mensen – in de Benelux, maar ook in de rest van Europa, Noord-Afrika en in de VS.


Naast de Benelux is de groep ook actief in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Griekenland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Marokko, Zwitserland, Roemenië en de VS. In 2022 realiseerde de Circet Group een gezamenlijke omzet van meer dan 3,4 miljard euro met 15.000 medewerkers verspreid over de verschillende landen. In de Benelux heeft Circet 18 vestigingen met meer dan 2.200 medewerkers.


Wil je meegroeien met de ambitieuze speler voor installatie en onderhoud van laadpalen?

Solliciteer op deze vacature d.m.v. de sollicitatiebutton.


Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de branche vinden we belangrijker.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar