Overslaan naar content

Operations Manager

Kontich, Vlaams Gewest, BelgiëOperations

Functieomschrijving

Je denkt oplossingsgericht? Je bent sterk analytisch en werkt planmatig en gestructureerd? 

Je neemt initiatief en kan onder de nodige druk werken? Kan jij op alles volmondig “JA” antwoorden. Lees snel verder en reageer vandaag nog op onze vacature!

Functie

De Operations Manager staat in voor de volledige aansturing van een operationele afdeling. Je zal verantwoordelijk zijn voor de P&L, het team en de vooropgestelde planning om de service naar onze klant te garanderen.

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je dagdagelijkse takenpakket bestaat o.a. uit opvolgen van de planning, de efficiëntie en de productie, alsook de financiële opvolging en het uitvoeren van kwaliteit/ financiële analyses om de operaties te verbeteren.
 • Je neemt de lead in extern stakeholdermanagement naar onze klant toe.
 • Je bent verantwoordelijk voor de operationele resultaten van je afdeling en voor de dienstverlening naar onze klanten binnen de afgesproken service levels. Je neemt de lead in de wekelijkse en maandelijkse operationele meetings.
 • Je bewaart het overzicht m.b.t. de actiepunten voor de verschillende projecten en doet de opvolging met de project coördinatoren.
 • Je houdt een geconsolideerd overzicht omtrent de capaciteitsnoden voor de uitvoering van de diverse projecten en je werkt proactief om deze noden te anticiperen.

Vereisten

De ideale kandidaat

Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen met aandacht voor zowel korte termijn als structurele oplossingen. Je beheert de operationele afdeling voor  één specifieke klant van a tot z, dit vereist dat je ownership opneemt, de P&L beheert, zelfstandig werkt en steeds de KPi's en afspraken met de klant in het achterhoofd houdt zonder het menselijke aspect daarbij te verliezen.


 • Je fungeerde reeds eerder in een rol van Operations Manager waarbij het aansturen en toezicht houden van operationele teams en people management centraal stonden.
 • Je bent sterk vertrouwd met financiële opvolging, P&L rapportering en beschikt over een sterk analytisch vermogen. Affiniteit met operationele processen en de vaardigheid om deze op basis van jouw financiële analyse te verbeteren zijn daarbij ook essentieel. Kennis in het gebruik van PowerBi vormen een troef.
 • Je beheerst de Franse en Nederlandse taal perfect, je past de boodschap aan in functie van de doelgroep.
 • Je hebt reeds een ruime dosis ervaring opgebouwd in het aanbrengen van structuur, projectopvolging en proactief achtervolgen van actiepunten.
 • Je stopt zelf ook de handen uit de mouwen. Je bent een doener en neemt de dingen vast.


Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar