Overslaan naar content

Logistics Manager

Op locatie
 • België, Vlaams Gewest, België
Logistics

Functieomschrijving

Fungeer je graag als brug tussen de Circet-magazijnen, de operaties, en onze leveranciers? Sta je graag aan het roer als het gaat over de uitwerking en implementatie van de logistieke processen? Dit alles binnen een dynamische en internationale context?! Dan ben jij onze geknipte persoon.

Functie

De Logistics Manager fungeert als aanspreekpunt met betrekking tot de logistieke processen en materialen. Je bent verantwoordelijk voor de efficiente en performantie werking van de verschillende Circet-magazijnen in België. Je zorgt ervoor dat de logistieke inrichting voor nieuwe binnen de vooropgestelde tijd wordt gerealiseerd en dat de logistiek voor bestaande klanten optimaal verloopt en aangestuurd wordt. 

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het formuleren en afstemmen van het logistieke beleid/visie betreffende materialen en de uitrol daarvan over de gehele operationele organisatie. Hierbij streef je steeds naar efficiënte in de logistieke processen met voldoende ruimte voor de noden van de operationele afdelingen en een soepele samenwerking met de diverse stakeholders.
 • Je werkt mee binnen onze innovatieve Dynamics 365- projecten in het toegewezen domein. Op het vlak van logistiek neem jij de voortrekkersrol en fungeer je als Business process owner. Je volgt incidenten mee op die gerelateerd zijn aan de logistieke processen en eventuele integraties.
 • Je zorgt ervoor dat de nodige magazijnen operationeel efficiënt en lean zijn ingericht (inbound, outbound, picking, packing, replenishment) en analyseert de verschillende goederenstromen. Op basis van de analyse formuleer je changes of actiepunten met het oog op improvement en innovatie.
 • Je zorgt ervoor dat onze voorraad efficiënt wordt beheerd, zowel vanuit operationeel als financieel vlak. Je benadert de operationele processen en projecten steeds met het oog op het creëren van toegevoegde waarde en om de interne klantentevredenheid nog te verhogen. Je houdt ook steeds de kwaliteit van de geleverde diensten van de externe leveranciers onder de loep.
 • Je geeft vorm aan een team van magazijniers over de verschillende sites en stuurt dit team aan. Jebegeleidt hen in de overschakeling van een open -  naar een gesloten voorraad systeem.

Vereisten

De ideale kandidaat

Je neemt de e-2-e verantwoordelijkheid over de logistieke processen binnen Circet. Je denkt sterk analytisch, maar ook out-of-the-box om met oplossingen en verbeteringen te komen. Je houdt hierbij steeds de toekomstige uitdagingen (technologie, contracten) mee in het achterhoofd. Je slaagt er door middel van jouw organisatorische en project/people management vaardigheden in om de verschillende projecten te blijven overzien en de medewerker hierbij te coachen en te enthousiasmeren.


 • Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma in een business georiënteerde richting en beschikt over een aantal jaar ervaring als logistiek consultant of project manager. 
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring met MRP- en logistieke oplossingen. Ervaring met Dynamics 365 vormt een plus.
 • Je begrijpt zowel de taal van de business als die van IT. Je hebt het vermogen om de business te begrijpen/te challengen en dit te vertalen naar logistieke oplossingen.
 • Goed people- & stakeholder management zijn hierbij fundamenteel.
 • Je beschikt over sterk communicatieve vaardigheden gesproken en geschreven zowel in NL – FR en ENG. Aangezien je qua regio flexibel ingezet zal worden.


Wij bieden

 • Een nieuwe functie in de organisatie die je in samenwerking met de directie tot een succes zal brengen.
 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar