Skip to content

IT Analyst D365 F&O

Kontich, Vlaams Gewest, BelgiëIT

Functieomschrijving

Ben jij een persoon die zowel de bril van IT als de bril van Business kan opzetten? Speel je graag een cruciale rol in de uitwerking, uitrol en continuïteit van D365, dit alles binnen een dynamische en internationale context?! Dan ben jij onze geknipte persoon.

Functie

De IT Analyst D365 F&O speelt een essentiële rol spelen in het ondersteunen en verbeteren van onze huidige D365 F&O-implementatie voor Circet Benelux. Daarnaast maak je deel uit van het projectteam dat samenwerkt met onze externe Dynamics-partner om implementaties uit te voeren in al onze vestigingen.Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je werkt aan onze innovatieve Dynamics 365- projecten in de Finance en Operations domeinen. Je fungeert als aanspreekpunt voor de business samen met onze integrator
 • Je begeleidt de projecten gaande van de analyse, de implementatie tot de oplevering.
 • Je benadert de operationele processen en projecten steeds met het oog om toegevoegde waarde te creëren en de continuïteit van de applicaties te waarborgen
 • Naast het begeleiden van de implementatie en configuratie, analyseer je de noden, breng je de requirements/changes in kaart. Je bent mee verantwoordelijk voor het bepalen van de prioriteiten. Je zorgt mee voor een succesvolle implementatie en oplevering.
 • Je zoekt samen met de key users of externe leveranciers naar oplossingen/verbeteringen omtrent de toegewezen applicaties en doet de verdere opvolging hiervan. Vanuit jouw rol en affiniteit met de Operations en/of Finance domein(en), ben je instaat om aanbevelingen/suggesties te doen. Je denkt out of the box wanneer nodig.
 • Je volgt issues mee op die gerelateerd zijn aan de business applicaties en / of de integraties. Je bent hiervoor steeds in nauwe interactie met enerzijds het Infrastructuur- het ontwikkelteam én de integrator.


Vereisten

De ideale kandidaat

Gedrevenheid, zin voor initiatief en pragmatiek typeren jou.  Je beschikt over zeer sterke analytische vaardigheden om bestaande processen te doorgronden en te onderzoeken over hoe we ze kunnen optimaliseren. Je zet jouw creativiteit en hands-on mentaliteit in om nieuwe processen in F&O te integreren.


 • Je hebt een master- of bachelor diploma in een economische of financiële richting en je hebt reeds een eerste werkervaring met D365 F&O opgedaan.
 • Je hebt het vermogen om complexe informatie te doorgronden en te vertalen naar bruikbare oplossingen.
 • Je bent een kei in prioriteiten stellen en flexibel om te schakelen wanneer de behoeften veranderen.
 • Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je spreekt vloeiend Engels. Als je ook nog eens een aardig woordje Frans spreekt, is dat zeker een pluspunt! Je vormt een echte gesprekspartner op verschillende niveaus. Je bemiddelt tussen de stakeholders en de IT-experten. Je spreekt de taal van de business, maar weet dit te vertalen naar IT.
 • Daarnaast ben je niet bang voor een internationale uitdaging, want je zult regelmatig projecten uitvoeren op locaties in zowel België als Nederland.


Wij bieden

 • Een job met veel variatie en tal van opleidingsmogelijkheden.
 • Een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt.
 • Je komt terecht in een team van gemotiveerde professionals met een echte can-do mentaliteit. Jouw enthousiasme zal anderen motiveren en inspireren, waardoor we samen grenzen kunnen verleggen en successen kunnen vieren.


Wie is Circet

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar