Skip to content

HR & Payroll Administrative Officer

Kontich, Vlaams Gewest, BelgiëHRM

Functieomschrijving

Ben jij gebeten door HR & administratie? Wil je graag de HR & Payroll Officers ondersteunen bij hun taken? Dan ben jij de persoon dat we zoeken!

Functie

De HR & Payroll Administrative Officer staat samen met de HR & Payroll Officers in voor alle HR & Payroll gerelateerde processen en bied je ondersteuning om de administratie voor onze (toekomstige) medewerkers tot een goed einde te brengen.

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je volgt een aantal HR gerelateerde processen op zoals bv. ziekte opvolging, opvolging aangiftes economische werkloosheid, DKV-aanvragen etc.
 • In kader van de opstart van een nieuwe medewerker bereid je de contracten voor. Je zorgt voor de administratieve afhandeling van de opstart (Edenred - DKV) en de registraties in de systemen.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor het interimkantoor in kader van de opstart van interim-medewerkers. Je bevestigt prestaties, maar kijkt ook de facturatie kritisch na.
 • Je bent het aanspreekpunt voor de eigen medewerkers die je professioneel en diplomatisch te woord staat bij hun vragen via mail of telefonisch. Daarnaast ben je ook in contact met diverse externe stakeholders (bv. IDEWE).

Vereisten

De ideale kandidaat

Je bent een people-persoon en houdt er van om andere mensen te ondersteunen en te helpen. Je krijgt energie van administratieve en ondersteunende taken. Je durft vragen te stellen en neemt het ownership op.


 • Je hebt een eerste HR-ervaring of je bent een gemotiveerde schoolverlater. Sowieso heb je een passie / sterke interesse in payroll en/of HR.
 • Je bent sociaal ingesteld en als teamplayer zet je alles in teken van een goede samenwerking.
 • Je hebt sterk communicatieve vaardigheden om met de verschillende partijen (interimkantoren, operaties, collega’s) samen te werken, maar ook om afspraken te maken. Dit doe je voornamelijk in het Nederlands, maar je zal ook vragen en telefoons in het Frans beantwoorden.
 • Je hebt oog voor detail en houdt steeds de focus, ook bij repetitieve taken. Je kijkt kritisch naar zaken en stelt optimalisaties of verbeteringen voor.


Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar