Skip to content

Designer

België, Wallonië, Gewest, Tongeren; LuikField Services

Functieomschrijving

Kent autocad geen geheimen voor jou? Ga je steeds nauwkeurig en accuraat te werk? Dan ben jij onze kandidaat!
Lees snel verder en solliciteer vandaag nog!


Functie

Als Designer FTTH (Fiber to the Home) ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van het glasvezel netwerk. Je verzamelt en verwerkt technische gegevens van netwerksystemen.
Denk hierbij aan het ontwerpen en calculeren van een gevraagde glasvezelaansluiting of netwerk en het intekenen en doorrekenen hiervan. Of het nu gaat om een enkele aansluiting of een volledig project, je zorgt voor een optimale voorbereiding van werkzaamheden zodat de uitvoering efficiënt kan verlopen.

Als Designer FTTH ben je expert op het gebied van glasvezel netwerken. Je luistert goed naar de wensen van de opdrachtgever, adviseert en levert met behulp van de modernste software de hoogst mogelijke kwaliteit.Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:


 • Ontwerpen en berekenen van glasaansluitingen of netwerkdelen en instaan voor het intekenen en het doorrekenen in de registratiesystemen van de klanten. Mee aanbrengen van technische voorstellen en plannen die passen binnen het totaal concept van de opdracht
 • Je zal procesmatig te werk moeten gaan. Vooropgestelde kaders, richtlijnen en procesinrichtingen volgen teneinde zo kostenbewust, effectief en efficiënt mogelijk te kunnen werken.
 • Je zal instaan voor de systeemverwerking. Instaan voor de omzetting van netwerkdesigns in de klantensystemen alsook instaan voor het verzamelen en verwerken van technische gegevens van (klantspecifieke) netwerksystemen.

Vereisten

De ideale kandidaat

 • Je hebt een Bachelor diploma. Bij voorkeur in de richting van Electrotechniek, Elektronica, Bouwkunde of Industrieel ontwerp, of de nodige evenwaardige ervaring
 • Je hebt een grondige kennis van AutoCad
 • Je heb een zeer goede kennis van Microsoft Office
 • Specifieke kennis van P2P (point to point) fiber netwerk structuren en van “Cocon” is een absolute meerwaarde
 • Je drukt je perfect uit in het Frans, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast kan je jou ook vlot uitdrukken in het Nederlands.


Wij bieden

 • Een job met veel variatie, waar je in een leuk team terecht komt.
 • Een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt.

Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.