Skip to content

Customer Care Officer

Turnhout, Vlaams Gewest, BelgiëOperations

Functieomschrijving

Fungeer je graag als schakel tussen mensen in zowel binnen en buiten diensten (techniekers, eindgebruikers etc.) en ben je op zoek naar een communicatief & administratief pittige functie? Reageer dan snel op deze vacature!

Functie

Als Customer Care Officer ben jij het aanspreekpunt voor verschillende partijen, in de breedste zin van het woord; telefonisch, via mail en eventueel via post. Zo heb je contact met de techniekers, maak je afspraken met particulieren en komen storingen en eventuele klachten eerst langs jou. Om al deze werkzaamheden op te volgen werken wij in verschillende systemen.Greep uit het takenpakket

 • Je beantwoordt de inkomende calls en verzamelt accuraat alle nodige informatie zodanig dat de technieker voldoende informatie heeft. Door middel van doordachte vragen, kom je tot de nodige informatie om een feilloze installatie te kunnen bewerkstelligen.
 • Je legt telefonisch contacten met de aanvrager van een glasvezel aansluiting en je doorloopt het aanvraagscript en bespreekt eventuele criteria.
 • Je staat in voor het verwerken van de aanvragen en zorgt ervoor dat de glasvezel aansluitingen ingepland & doorgegeven worden in de daarvoor beschikbaar gestelde tools. Ook in geval van herplanning neem jij contact op met de technieker & eindklant.
 • Je volgt de schadeclaims van begin tot eind administratief op.
 • Je bent verantwoordelijk voor het afronden van de contracten na overleg met de klanten teneinde de facturatie te kunnen opstarten.

Vereisten

De ideale kandidaat

Je bent klantvriendelijk, behulpzaam en je blijft doorzetten tot je de klant/ bewoner tevreden hebt gemaakt. Stresserende situaties halen je niet onderuit. Je staat stevig in jouw schoenen en weet het hoofd koel te houden.  Je kan omgaan met problemen en ze zelfstandig oplossen.


 • Je hebt al een achtergrond in een Technische Administratieve richting
 • Je hebt sterk communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Frans om de informatie op een duidelijke en begrijpelijke manier over te brengen.
 • Je bent administratief sterk. Je bent instaat om documenten vlot en met precisie op te stellen, te beheren en op te volgen. 
 • Bijkomend ben je in staat om documenten efficiënt te archiveren en dit zowel digitaal als op papier. Bijgevolg kan je dus met MS Office (word-Excel)/ Outlook goed jouw mannetje staan.
 • Je gaat accuraat en analytisch te werk om informatie kritisch te beoordelen en verbanden te leggen.


Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.