Skip to content

Calculator Elektriciteit (laadpalen)

België, Vlaams Gewest, BeringenField Services

Functieomschrijving

Klaar voor een nieuwe stap in jouw loopbaan binnen industriële en complexe elektriciteits-projecten? Ben je bovendien op zoek naar een professionele omgeving waar doorgroeimogelijkheden en team work centraal staan? Dan ben jij de ambitieuze en gedreven elektricien die we zoeken om de teams te ondersteunen!

Functie

De Calculator Elektriciteit (laadpalen)  zal samen met het team van andere elektriciens, de elektrische installaties voor de laadstations bij zakelijke klanten (bedrijven en publieke sector) analyseren, berekenen en uitbouwen.


Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je zal de collega’s ondersteunen/begeleiden bij de uitrol van de technische laadpaal-installaties bij de klanten. Je fungeert als technisch aanspreekpunt als het gaat over berekeningen, capaciteiten etc in geval van complexe installaties. Je voorziet de collega's van jouw technische ondersteuning en expertise betreffende hoogspanning.
 • Je houdt rekening met de verschillende specifieke installatie voorschriften en gevestigde werkinstructies. Je houdt steeds de veiligheid van jezelf en de collega’s in het achterhoofd bij het uitrollen van de installaties.
 • Je fungeert als technische interface naar de klant (samen met de field coordinator) als specifieke problemen onderzocht of opgelost moeten worden. 


Vereisten

De ideale kandidaat

 • Je hebt een héél ruime kennis en ervaring van industriële elektriciteit.
 • Midden en hoogspanning hebben geen geheimen meer voor jou.
 • Je bent matuur en zelfstandig. Je bent in staat om onafhankelijk te handelen (zonder toezicht of instructie van anderen) en verantwoordelijkheid op te nemen.
 • Je bent kritisch voor technische fouten en kan proactief verbetertrajecten en/of voorstellen aanbrengen.
 • Je beschikt over een rijbewijs B (geen voorlopig rijbewijs)


Wij bieden

 • Een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder 12 ADV dagen.
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • We bieden tal van opleidingsmogelijkheden aan.


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.