Skip to content

Business Unit Manager

Kontich, Vlaams Gewest, BelgiëOperations

Functieomschrijving

Ben jij een persoon die mee wil groeien met en in de organisatie en de bijkomende opportuniteiten, die zich voordoen, mee kan spotten en managen. Ben je bovendien planmatig, gestructureerd en people-oriented? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Functie

De Business Unit Manager heeft een sleutelrol in het opzetten van nieuwe opdrachten/ projecten en coördineert de acties (staffing, opvolging, planning, capacity planning) die nodig zijn om een goed verloop van de projecten te garanderen.

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je werkt een business case en service proposities mee uit en geeft hier de strategische, tactische en operationele invulling aan.
 • Je kan goed sparren op zowel operationeel als strategisch niveau, intern als extern. Je werkt nauw samen met de interne stakeholders van operations en sales van de verschillende afdelingen.
 • Je zet samenwerkingen op met nieuwe/bestaande klanten om projecten uit te bouwen/ uit te breiden. Je zit hiervoor regelmatig met de klanten samen en zet optimaal in op een goede klantenrelatie om top of mind te blijven.
 • Je bent verantwoordelijk voor de P&L en prijszetting om de bestaande contracten op basis van analyses te optimaliseren.
 • Je coördineert en controleert de dagelijkse operationele werkzaamheden binnen jouw project. Je maakt een weloverwogen capacity planning en bouwt een constructieve teamwerking op. OP die manier garandeer je dat de werkzaamheden verlopen conform de processen, afspraken en afgesproken KPI’s.
 • Je bent betrokken bij de aanwerving van de nieuwe medewerkers voor de projecten en volgt hun parcours mee op.


Vereisten

De ideale kandidaat

Je bent een mature people persoon die het vertrouwen krijgt van de medewerker en de klant.  Je streeft steeds naar een tevreden medewerker en klant. Je houdt het commerciële steeds ook mee in het achterhoofd en bouwt een sterke relatie op zodanig dat Circet top of mind blijft in geval van nieuwe opportuniteiten.


 • Je bent drietalig: Nederlands-, Frans- en Engelstalig.
 • Je hebt reeds een aantal jaar ervaring opgebouwd in een people managementfunctie.
 • Je bent sterk in accountmanagement en speelt hier commercieel op in als opportuniteiten jouw pad op komen.
 • Je hebt ervaring met motiveren en opvolgen van operationele teams. Je kan ook om met moeilijke gesprekken en escalaties bij de klant.
 • Je bent sterk vertrouwd met financiële opvolging, rapportering en P&L. Hiervoor kan je jouw sterk analytisch vermogen goed benutten.Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar