Skip to content

Quality Controller

Asse, Halle, Beersel, Vlaams Gewest, BelgiëField Services

Functieomschrijving

Kwaliteit, veiligheid en opvolgen van procedures staan voor jou bovenaan op de prioriteitenlijst! Heb je hiervoor interesse? Lees dan zeker verder en misschien mogen we jou verwachten als onze nieuwe Quality Controller Fiber Networks.


Functie

Als Quality Controller Fiber Networks zorg je voor de technische opvolging en controle van een opdracht door de geldende richtlijnen, kwaliteits-, milieu-, en veiligheidseisen te controleren en te zorgen dat deze continu gerespecteerd worden om een correcte en nauwkeurige werking te borgen.

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:


 • Je voert controles uit op verschillende aspecten van de uitbouw van FTTH netwerken.

 • Je kijkt erop toe dat de werkzaamheden uitgevoerd worden volgens de wettelijke- en gewestelijke/gemeentelijke voorschriften en aanvullende voorschriften van de opdrachtgever;
 • Je zorgt ervoor dat alle werken worden vastgelegd in het PVE (programma van eisen) en de juiste materialen worden gebruikt.
 • Je communiceert actief met én adviseert bouwende aannemers om de kwaliteit van het werk structureel te verbeteren (door middel van ad hoc advies maar ook door het organiseren van Toolbox meetings etc)..
 • Je rapporteert aan de Operations Manager.

Vereisten

De ideale kandidaat

Je hebt steeds oog hebt voor veiligheid, normering en kwaliteit en draagt dit hoog in vaandel bij de controles, audits en analyses.  Je hebt probleemoplossende vaardigheden om operationele uitdagingen of probleemsituaties aan te pakken.


 • Je hebt  kennis van glasvezeltechnologie (lassen, meten met OTDR en interpretatie van design- en meetgegevens) en hebt reeds een voorgaande functie uitgevoerd om projecten succesvol uit te voeren.

 • Je bent administratief sterk en zorgt voor correcte en volledige gegevens in verschillende tools (Appeee).

 • Je bent in staat om de tijdsschema’s op te volgen en de detailuitvoering en aanpak van de uitvoering te controleren. M.a.w. je hebt een sturende rol bij het controleren van de overeengekomen contracten (bestek, tekeningen,…).
 • Je hebt ervaring om deel te nemen aan operationele werkvergaderingen en zet jouw sterke communicatieve vaardigheden (Nederlands en Frans) in tijdens de dagelijks operationele en technische contacten met de verschillende stakeholders.
 • Je beschikt over de vereiste certificeringen (VOL VCA) en rijbewijs voor je functie.


Wij bieden

 • Je werkt in een 40-uren stelsel waardoor je 12 ADV dagen hebt;
 • We bieden je een marktconform salaris met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen,  maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques etc
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer.


Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid.


Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?

Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar