Skip to content

Operations Manager

Op locatie
 • Flémalle, Jumet, Zaventem, Wallonië, België
Operations

Functieomschrijving

Ben je proactief en heb je ervaring met het leiden van operationele teams? Neem je graag het voortouw en kun je goed presteren onder druk? Kan jij op alles volmondig “JA” antwoorden.  Lees snel verder en reageer vandaag nog op onze vacature!


    

Functie

Als Operations Manager FTTH sta je in voor de operationele aansturing van de FTTH-projecten in samenwerking met de Operations Director. Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitbouwen van je team, het budget en de planning om de vooropgestelde uitrol van de glasvezelprojecten te garanderen. 

   
Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Je neemt de lead in extern stakeholdermanagement naar onze klant toe. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klant en gaat in continue interactie met hen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de operationele resultaten van de steden en voor de dienstverlening naar onze klant zodanig dat deze binnen de afgesproken KPI's kunnen verlopen.
 • Je dagdagelijkse takenpakket bestaat o.a. uit opvolgen van de high-level planning, de efficiëntie en de productie. Je besteedt héél veel aandacht aan financiële opvolging, je voert ad hoc analyses uit met oog op efficiënte en behalen van de gewenste resultaten. Je bewaart ten allen tijden de volledige financiële overview van jouw teams en zorgt voor de financiële - en kwaliteitrapportering hiervan richting de klant.
 • Je bent het aanspreekpunt ingeval van escalaties. Je bewaart het overzicht m.b.t. de actiepunten die hiervoor worden afgesproken over de verschillende projecten heen en doet de opvolging met de city managers voor de uitrol van de actiepunten.
 • Je houdt een geconsolideerd overzicht omtrent de capaciteitsnoden voor de uitvoering van de diverse steden en je werkt proactief om deze noden te anticiperen.

Vereisten

De ideale kandidaat

Je bent in staat om strategische plannen uit te rollen voor diverse projecten. Toegankelijkheid en betrouwbaarheid kenmerken jou. Je bouwt snel vertrouwen wat jou héél sterk maakt in het stakeholder management. Jouw analytische mindset biedt helder inzicht in financiële aspecten, terwijl je ervaring in het structureren van projecten en proactief opvolgen van acties de operationele efficiëntie versterkt.

 • Je hebt ervaring in het aanbrengen van structuur, met high-level project opvolging en het bewaren van de helicopterview.
 • Je hebt reeds ervaring opgebouwd in het beheren van een P&L, prijs onderhandelingen, rapportering en het begeleiden van collega's.
 • Je bent een project manager met meer dan 10 jaar ervaring in people management, binnen het gebied van civiele werken en/of glasvezel.
 • Je wordt gekenmerkt door uitstekende people- & coachende vaardigheden. Je staat er ook echt voor open om interne collega's te coachen en hen de kneepjes van het vak te leren.
 • Je spreekt Frans, aangevuld met een kennis Engels of Nederlands.

Wij bieden

 • Je werkt als freelancer en wil je engageren voor minimum 6 maanden tot maximum 12 maand.
 • Je werkt in een 40-uren week.
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
 • Een job met veel variatie en tal van (opleidings-)mogelijkheden.


Wie is Circet?

Circet is de Europese marktleider op het gebied van telecominfrastructuur. Circet, dat in de markt wordt erkend om haar wendbaarheid en flexibiliteit, is een pionier op het gebied van turnkey projectbeheer. Je toekomstige collega’s bij Circet ontvangen je met open armen. Samen gaan jullie aan de slag om de organisatiedoelstellingen te behalen en verbeteringen aan te brengen. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor initiatieven, talent en vakkundigheid. 

Wil je meegroeien met de grootste speler in glasvezel en coax en meebouwen aan de digitale snelweg?
Solliciteer op deze vacature. Voldoe je nog niet aan alle functie-eisen? Niet getreurd! Wij geven medewerkers graag begeleiding en vrijheid om te leren. Enthousiasme voor ons bedrijf, de functie en de telecombranche vinden we belangrijker.of

Apply with Linkedin onbeschikbaar